Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IRON REAGAN - gyurma-videó készült a 'Crossover Ministry' album egyik dalához


2017-02-09

A Municipal Waste és ex-Darkest Hour tagok alkotta, Virginia-beli "hardcore thrasherek" új lemeze február 3-án, pénteken jelent meg, a Relapse Records jóvoltából. Itt a teljes album-premier, és az új klip!

Hogy mire kell számítanunk a 'Crossover Ministry' albumon? 18 dalra, 30 percben, az őrült punk-metal műfaj jegyében; az Iron Reagan-től megszokott könyörtelen, kegyelmet nem ismerő riffekkel, durva groove-okkal, thrash-es ritmusokkal és hardcore-punk attitűddel előadva.

A dalok keverését természetesen a műfaj legnagyobb guruja, Kurt Ballou végezte, de besegített a hangmérnöki munkálatokba a banda gitárosa, Phil "Landphil" Hall is. Február 3.-ra tehát érdemes volt készülnie minden "hardcore hardcore" rajongónak, ugyanis a 2017-es év legnagyobb hangrobbanása történt meg ekkor!

A 'Crossover Ministry' bejelentését egyébként egy remek videóval eszközölte a banda. Az album hivatalos reklámfilmje megtekinthető közvetlenül a tracklista alatt:

01. A Dying World
02. You Never Learn
03. Grim Business
04. Dead With My Friends
05. No Sell
06. Condition Evolution
07. Fuck The Neighbors
08. Power Of The Skull
09. Crossover Ministry
10. More War
11. Blatant Violence
12. Parents Of Tomorrow
13. Bleed The Fifth
14. Megachurch
15. Shame Spiral
16. Dogsnotgods
17. Eat Or Be Eaten
18. Twist Your Fate

Aki kedvet kapott (márpedig ki nem), az itt leadhatja a rendelését a lemezre! Ehhez segítségképpen most megjelent a 'Fuck The Neighbors' című szám hivatalos gyurma-videója, amit a Robot Chicken / Supermansion animátora, Johnny McHone készített. Az animációs kisfilmben az Iron Reagan tagjai küzdenek meg egy dühös szomszéddal, aki a banda házibulijának zaja miatt próbál véget vetni a szórakozásnak.

Az alábbi lejátszón teljes egészében meghallgatható az album:

Alább megtekinthető a 'Bleed The Fifth' című szám hivatalos videoklipje is:

Az Iron Reagan február végén indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra, a Power Trip társaságában. A dátumok és állomások listája itt érhető el.

A Tony Foresta (Municipal Waste), LandPhil Hall (Municipal Waste, Cannabis Corpse), Ryan Parrish (ex-Darkest Hour), Mark Bronzino (Mammoth Grinder) és Rob Skotis (Hellbear) alkotta Iron Reagan a Richmond-i Blaze Of Torment Stúdióban rögzítette előző, második nagylemezét. A 2014-es 'The Tyranny Of Will' című anyagot a Converge-ből ismert Kurt Ballou keverte.

Az Iron Reagan később felvett egy (13-számos!) EP-t, ami ingyenesen letölthető a banda Bandcamp-oldalán, 'Spoiled Identity' címmel. A mindössze 7 perces EP-t Scott Hull (Pig Destroyer) keverte.


IRON REAGAN - gyurma-videó készült a 'Crossover Ministry' album egyik dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás