Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NAILED TO OBSCURITY - 'King Delusion' címmel érkezik a harmadik album; itt az új klip, a 'Protean'!


2017-02-02

A német death / doom metal banda négy év kihagyás után jelentkezik új albummal.

A Nailed To Obscurity harmadik stúdiólemeze a 'King Delusion' címet kapta. Az új album az Apostasy Recrods jóvoltából jelenik meg, 2017. február 3-án, pénteken.

Íme a zenekari közlemény: "Az utóbbi időben sokan kérdeztétek tőlünk, hogy állunk az új album munkálataival, és milyen címet visel a lemez. Nos, itt a válasz: a 'King Delusion' 2017. február 3-án jelenik meg, az Apostasy Records gondozásában. Nagyon büszkék vagyunk erre az albumra - nem véletlen, hiszen nem más, mint Victor 'V. Santura' Bullok (Dark Fortress, Triptykon, Secrets of the Moon, Obscura, stb.) producerrel dolgoztunk rajta. A borítót egy argentín művész, Santiago Caruso tervezte. Alább megtaláljátok a tracklistát, itt pedig előrendelhetitek a lemezt! Alig várjuk már, hogy a további részleteket és az első ízelítőket is megoszthassuk veletek! Maradjatok türelemmel!".

01. King Delusion
02. Protean
03. Apnoea
04. Deadening
05. Memento
06. Uncage My Sanity
07. Devoid
08. Desolate Ruin

Az új album első ízelítőjeképpen jelent meg a címadó dal hivatalos videoklipje, amit Dirk “The Pixeleye” Belau rendezett. Később napvilágot látott a 'Devoid' című szám audiója, és a 'Protean' hivatalos kisfilmje is.

A Nailed To Obscurity legutóbbi, második nagylemeze, az 'Opaque' 2013 szeptemberében jelent meg, szintén az Apostasy Records jóvoltából.


NAILED TO OBSCURITY - 'King Delusion' címmel érkezik a harmadik album; itt az új klip, a 'Protean'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás