Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Do You Remember' címmel mutatta be új videoklipjét a FLAW


2016-11-09

A Kentucky-beli alternatív metal banda közzétette aktuális albuma, a 'Divided We Fall' legfrissebb single-dala, a 'Do You Remember' hivatalos videóját.

Chris Volz énekes elmondta az új klip kapcsán: "Roppantul izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk új single-dalunkat! Különösen én vagyok boldog, mivel ezen dal szövege rengeteget jelent nekem, és remélhetőleg a hallgatók esetében is ez a helyzet. Érzésem szerint mindannyiónknak van egy álma, amit életünk során követünk; de néha nagyon könnyű elveszteni szem elől mindezt... Erről szól tehát ez a dal; míg a videó összegez minden érzelmet, amit a koncertjeinkbe fektetünk, egyben reprezentál minden energiát, ami a Flaw zenéjéhez köthető".

A Flaw zenekar 1995-ben alakult - felállása egy évvel később vált véglegessé; ekkor jelent meg független kiadásban 'American Arrogance' című debütáló albumuk. 2000-ben leszerződtette őket a Universal Republic Records; így elkészült első toplistás helyezéseket elérő nagylemezük, a 'Through The Eyes' [ennek két Billboard-on is szereplő single-dala lentebb elérhető]. Legutóbbi albumuk 'Endangered Species' címmel látott napvilágot 2004-ben. Ezt követően, számos személyes és bandán belüli viszály okán, a tagok útjai különváltak.

Chris Volz énekes, Jason Daunt és Lance Arny gitárosok, Ryan Jurhs basszer és Chris Ballinger dobos 2013-ra újra egy bandát alkottak: 10 év szünet után állt tehát ismét össze zenekar.

"Sokévnyi személyes problémákkal való küzdelem után, ismét összeálltunk" - mondta a korábban gitáros, Daunt. "Ez idő alatt teljesen kitisztult a fejünk; ismét képesek vagyok tisztelettel állni a zenéhez".

"Nagyon izgatottak vagyunk megújult zenei kapcsolatunk miatt, és alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt a világgal is" - tette hozzá az énekes, Volz. "Sok démont legyőztem, és most késznek érzem magam arra, hogy továbbítsam a külvilágnak a küzdelmekből szerzett energiám. Visszatértünk!!!".

A Flaw első reunion-koncertjét 2013. november 28-án adta a tagok szülővárosában, a Kentucky állambeli Louisville-ben.

A banda visszatérő nagylemeze, a 'Divided We Fall' - ami a 2004-es 'Endangered Species' folytatása - 2016. augusztus 19-én jelent meg.


'Do You Remember' címmel mutatta be új videoklipjét a FLAW
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás