Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új énekesét a RHAPSODY OF FIRE


2016-11-11

A legendás olasz énekes, Fabio Lione (Angra, Vision Divine, stb.) szeptember végén jelentette be, hogy 21 év után távozik a Rhapsody Of Fire (korábban Rhapsody) zenekarból... Utódját mostanra találták meg.

Immáron hivatalos: a Rhapsody Of Fire új énekese, Giacomo Voli. A 31 éves Voli - aki a 2014-es Voice Of Italy tehetségkutató ezüstérmese - korábban a progresszív metalista Sour Whine együttesben énekelt; 2015 óta pedig tagja a Teodasia nevezetű szimfónikus gothic metal bandának. Az énekes hivatalos honlapja itt érhető el.

A Rhapsody Of Fire közleménye így szól: "Rendkívül büszkék vagyunk, hogy bejelenthetjük: bandánk új énekese Giacomo Voli! Képzelhetitek, mennyire izgatottak és lelkesek vagyunk Giacomo taggá válása okán! Ez a kivételes hangú srác kétségkívül új, friss energiával látja el a Rhapsody Of Fire hangzását - alig várjuk már, hogy bemutathassuk első közös munkánk végtermékét. Maradjatok türelemmel, hamarosan jönnek a hivatalos felvételek!".

Voli az alábbi videóban mutatkozik be, mint a Rhapsody Of Fire új énekese:

Két héttel azután, hogy Fabio Lione (Angra, Vision Divine, stb.) bejelentette, hogy kilép a Rhapsody Of Fire-ből, ugyanezt tette Alex Holzwarth dobos is... Az ő utódját egyelőre nem találta meg a banda.

Hamarosan jönnek a friss hírek!


Bemutatta új énekesét a RHAPSODY OF FIRE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás