Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MURG - harmadik albumát adta ki a svéd black metal-duó; végighallgatható a 'Strävan'


2019-04-25

A Bergslagen városából származó, anonim zenészekkel felálló black metal banda április 26-án jelentette meg harmadik, 'Strävan' című nagylemezét.

"Amint a tüzek kialszanak, és ellep mindent a fagy, a Murg lopakodva visszatér harmadik kreációjával, a 'Strävan' című eposszal. A múlt hamvaiból egy mérhetetlen intenzitást tükröző művészeti forma támad fel, nyolc korabeli, atmoszférikus és végtelenül könyörtelen black metal-kompozíció révén", melyek cím szerint a következők:

01. Ur Myren
02.
Strävan
03. Berget
04. Renhet
05. Korpen
06. Tre Stenar
07. Altaret
08. 
Stjärnan

A 'Strävan' megjelenik digitálisan, CD-n és 12-hüvelykes bakeliten is. A rendeléseket a Murg Bandcamp-oldalán lehet leadni. Kedvcsinálóképpen alább meghallgatható a teljes album:

A Murg első albuma, a 'Varg & Björn' 2015 márciusában jelent meg. A banda második, 'Gudatall' című nagylemeze pedig 2016 decemberében látott napvilágot, a Nordvis kiadó jóvoltából.


MURG - harmadik albumát adta ki a svéd black metal-duó; végighallgatható a 'Strävan'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás