Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új dalt osztott meg az olasz 5RAND együttes - Francesco Ferrini (Fleshgod Apocalypse) vendégszerepel a 'Silent Spring' című számban


2020-03-20

A Time To Kill Records igazolta nemrég le a 5Rand zenekart, aminek bemutatkozó albuma 2017 februárjában jelent meg, 'Sacred / Scared' címmel. Néhány hónapja kiadták ennek folytatását is.

A 5Rand - amit a tehetséges, sokoldalú énekesnő, Julia vezet - kétségkívül az olasz modern metal-mozgalom egyik legígéretesebb zenekara. A Time To Kill Records kiadó tehát nem véletlenül figyelt fel rájuk.

"Nagyon izgatottak vagyunk, miután a 5Rand a Time To Kill Records kiadóhoz igazolt" - nyilatkozta korábban Julia. "Mindenünket beleadtuk első albumunk elkészítésébe: hónapokon keresztül nagyon keményen dolgoztunk; most pedig kijelenthetjük: totálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel. A 'Sacred / Scared' nem egy megszokott album; így biztosak vagyunk benne, hogy a hallgatókat le fogja nyűgözni a belőle sugárzó energia és szenvedély. Úgy érezzük, hogy 5Rand és a Time To Kill Records szerződése egy óriási lépés a minőségi extrém metal műfaj színpadán, mind eredetiség, mind intenzitás, mind elkötelezettség tekintetében!".

A 5Rand menedzsere / promóciós ügyekért felelős partnere, a Rock On Agency jelenleg is a jövőbeni turnék leszervezésén dolgozik. A banda 2017 és 2018 folyamán olyan neves zenekarok társaságában turnézott Európa- és Olaszország-szerte, mint a Vader, az Immolation, a Behemoth, a Sepultura, a Dark Tranquillity és az Equilibrium.

A 5rand második nagylemeze 'Dark Mother' címmel jelent meg, 2019. szeptember 6-án, a Time To Kill Records jóvoltából.

A 'Dark Mother' producere ismét Marco Mastrobuono (Fleshgod Apocalypse, Hour Of Penance) volt. A felvételek a Kick Recording és a Bloom Recording stúdiók falai között zajlottak; míg a maszterizálásért Jens Bogren (Kreator, Katatonia, Amorphis) felelt a Fascination Street Stúdióban. Az album alább látható borítóját Hans Trasid tervezte és Roberto Toderico (Sodom, Asphyx, Pestilence) kivitelezte.

A tracklista:
01. Collapsing Theory
02. Embrace The Fury
03. Several Injuries
04. The Awakening
05. Black Ocean
06. Cold Deception
07. Feel The End
08. Old Angel Midnight
09. Blind Addiction
10. Before The Flood
11. Silent Spring

A 'Dark Mother' albumon a 5rand-től megszokott, változatos és fogós metal-stílus vonul fel; vagyis a melodic death metal és az indusztriál műfaj kap főszerepet az album 11 számában. Vendégként a 'Silent Spring' dalban nem mellesleg Francesco Ferrini, a Fleshgod Apocalypse billentyűse / dalszerzője szerepel - ez itt meghallgatható:

Az album rendelési infói itt érhetők el. Íme az 'Old Angel Midnight' és a 'Several Injuries' dalok videoklipje, valamint a 'Black Ocean' audiója és az első album-előzetes:

A banda bemutatkozó, 2017-es, 'Sacred / Scared' című albumát a római Kick Recording Stúdióban rögzítette, Marco Mastrobuono (Fleshgod Apocalypse, Hour Of Penance) hangmérnök közreműködésében. A hanganyag maszterizálása a híres finnországi Finnvox Stúdióan zajlott, Mika Jussila (Nightwish, Amorphis, Children Of Bodom) felügyelete alatt. Alább megtekinthető a lemezborító - amit Emanuele Lombardi tervezett - és a dallista:

01. Behind The Doors Of Sin
02. Erase
03. Fuck Simile
04. Paint Of Pain
05. Cordyceps
06. Blessed
07. Preacher Of Lies
08. Drowning Into Insanity
09. The True Death Show
10. Narcolepsycho (Silent Scream)

Íme a friss klip, az 'Erase', valamint a korábban megjelent 'Cordyceps' dal hivatalos videoklipje:


Új dalt osztott meg az olasz 5RAND együttes - Francesco Ferrini (Fleshgod Apocalypse) vendégszerepel a 'Silent Spring' című számban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás