Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új lemezszerződést kötött az olasz 5RAND együttes


2019-02-27

A Time To Kill Records igazolta le a 5Rand zenekart, aminek bemutatkozó albuma 2017 februárjában jelent meg, 'Sacred / Scared' címmel.

A 5Rand - amit a tehetséges, sokoldalú énekesnő, Julia vezet - kétségkívül az olasz modern metal-mozgalom egyik legígéretesebb zenekara. A Time To Kill Records kiadó tehát nem véletlenül figyelt fel rájuk.

"Nagyon izgatottak vagyunk, miután a 5Rand a Time To Kill Records kiadóhoz igazolt" - nyilatkozta korábban Julia. "Mindenünket beleadtuk első albumunk elkészítésébe: hónapokon keresztül nagyon keményen dolgoztunk; most pedig kijelenthetjük: totálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel. A 'Sacred / Scared' nem egy megszokott album; így biztosak vagyunk benne, hogy a hallgatókat le fogja nyűgözni a belőle sugárzó energia és szenvedély. Úgy érezzük, hogy 5Rand és a Time To Kill Records szerződése egy óriási lépés a minőségi extrém metal műfaj színpadán, mind eredetiség, mind intenzitás, mind elkötelezettség tekintetében!".

A 5Rand menedzsere / promóciós ügyekért felelős partnere, a Rock On Agency jelenleg is a jövő évi turnék leszervezésén dolgozik. A banda 2017 és 2018 folyamán olyan neves zenekarok társaságában turnézott Európa- és Olaszország-szerte, mint a Vader, az Immolation, a Behemoth, a Sepultura, a Dark Tranquillity és az Equilibrium.

Néhány héten belül bejelentik a %rand második nagylemezét, amit a Time To Kill Records fog kiadni 2019 végén...

A banda bemutatkozó, 2017-es, 'Sacred / Scared' című albumát a római Kick Recording Stúdióban rögzítette, Marco Mastrobuono (Fleshgod Apocalypse, Hour Of Penance) hangmérnök közreműködésében. A hanganyag maszterizálása a híres finnországi Finnvox Stúdióan zajlott, Mika Jussila (Nightwish, Amorphis, Children Of Bodom) felügyelete alatt. Alább megtekinthető a lemezborító - amit Emanuele Lombardi tervezett - és a dallista:

01. Behind The Doors Of Sin
02. Erase
03. Fuck Simile
04. Paint Of Pain
05. Cordyceps
06. Blessed
07. Preacher Of Lies
08. Drowning Into Insanity
09. The True Death Show
10. Narcolepsycho (Silent Scream)

Íme a friss klip, az 'Erase', valamint a korábban megjelent 'Cordyceps' dal hivatalos videoklipje:


Új lemezszerződést kötött az olasz 5RAND együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás