Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elődei előtt hajt fejet 'Big Rocks' című albumával a KROKUS


2016-11-25

A legendás svájci hard rock banda január 27-én kiad egy vadonatúj stúdióalbumot, tele feldolgozásokkal.

A 'Big Rocks' című lemezen a Krokus többek közt olyan legendás előadók előtt rója le tiszteletét, mint a Led Zeppelin, a Queen, a The Who, a Steppenwolf, Neil Young, Bob Dylan és a The Rolling Stones, feldolgozván olyan klasszikus rock-himnuszokat, mint a 'My Generation', a 'Tie Your Mother Down', a 'Whole Lotta Love', a 'Quinn The Eskimo' és a 'Born To Be Wild'.

A 'Big Rocks'-ra összesen 14 tétel került fel - ebből 13 feldolgozás, 1 pedig egy saját klasszikus, a 'Backseat Rock N’ Roll' újrarögzített változata. Az utóbbihoz hasonlóan az előbbiek is perfektül interpretálva, tipikus Krokus-stílusban előadva.

Az új album első single-dala egy folk-rock klasszikus, a 'The House Of The Rising Sun' feldolgozása, amibe a svájci zenészek kétségkívül új életet lehelltek. Chris von Rohr, a banda basszusgitárosa / producere elmondta: "Amikor először találkoztam ezzel a dallal, az a vad '60-as években történt. Feküdtem az ágyamon, és egyszer csak meghallottam ezer éneklő angyal hangját!". A Krokus ezt a feelinget továbbítja saját tolmácsolásában a hallgató felé - az eredmény pedig magáért beszél: A 'The House Of The Rising Sun' nyers, de egyben lélekkel teli előadása kétségkívül méltó az eredeti slágerhez.

Hamarosan jönnek a 'Big Rocks' album további részletei, ízelítői...

Az album immáron előrendelhető az iTunes-on és a Google Play-en. Az előrendelők ingyenesen azonnal letölthetik a 'The House Of The Rising Sun' feldolgozását.


Elődei előtt hajt fejet 'Big Rocks' című albumával a KROKUS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás