Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

CRIMSON MOON - új albummal jelentkezik a kultikus black metal banda; itt a friss dal / videoklip!


2019-07-04

A Kaliforniában alakult, jelenleg németországi székhellyel rendelkező Crimson Moon együttes negyedik albuma 'Mors Vincit Omnia' címmel jelenik meg augusztus 30-án.

A Crimson Moon-t 1994-ben alapította Scorpios Androctonus (aki korábban olyan projektekkel vált ismertté, mint az Acherontas, a Zemial, a Demoncy, a Melechesh és az Akrabu), egyfajta szóló-projektként, a kaliforniai San Diego-ban. 1998-ban a zenész Németországba költözött. Néhány tagcsere, és a nagysikerű 2005-ös 'Under the Serpentine Spell' album kiadása után, 2016-ban új nagylemezzel tért vissza a kultikus banda: azév decemberében jelent meg ugyanis az 'Oneironaut' című anyag.

Azóta kiderült, hogy a Crimson Moon jelenlegi felállása fémjelzi az egyik legproduktívabb, leghatékonyabb érát a banda történetében. Három évvel később a banda ugyanis egy vadonatúj, 'Mors Vincit Omnia' című albummal tér vissza. A "fagyos és zord tél hatása alatt megalkotott 'Mors Vincit Omnia' 2019. augusztus 30-án jelenik meg, a Debemur Morti Productions jóvoltából. A Cradle Of Filth, az Ancient, a Dissection és a Nightbringer rajongóinak erősen ajánlott album két éven keresztül készült, és egyfajta "visszatérés a gyökerekhez" hangulatot tolmácsol a hallgató felé; lévén a teljes lemezt egymaga Scorpios Androctonus írta, adta elő és producelte. Vendégként mellette az Proscriptor (Absu), Lord Angelslayer (Archgoat), Ixithra (Demoncy) és Phaesphoros (Kawir) szerepel az albumon - ez utóbbi felelt a keverésért is. A lemez alább látható borítóját Daniele Valeriani (Dark Funeral, Dissection, Acheron) készítette.

Íme az új album borítója és dallistája:

01. Vanitas
02. Altars Of Azrael
03. Godspeed Angel Of Death
04. Upon The Pale Horse
05. Parcae - Trinity Of Fates
06. Mors Vincit Omnia
07. Funeral Begotten
08. Tempus Fugit

A CD-n, LP-n és digitálisan megjelenő album előrendelési infói itt érhetők el. Első ízelítőképpen alább megtekinthető a 'Godspeed Angel Of Death' című szám hivatalos klipje, amit Androctonus, a frontember így kommentált: "A 'Godspeed - Angel Of Death' egy himnusz, ami a Pusztító Angyal részére szól... Ezzel támasztjuk alá a Halál jelenlétét; méghozzá egy szónikus hangkép formájában, amit Lord Angelslayer (Archgoat) és Proscriptor McGovern (Absu) közreműködésében vázoltunk fel a lemezre. A hallgatók és a nézők ezáltal átjuthatnak a túlvilágba...".

A Crimson Moon jelenleg is lemezbemutató koncertek leszervezésén dolgozik. Bővebb infók a turnéról, hírek a bandáról: www.facebook.com/Crimsonmoonxeper


CRIMSON MOON - új albummal jelentkezik a kultikus black metal banda; itt a friss dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás