Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Annak ellenére, hogy Phil Lewis kilépett az L.A. GUNS-ból, továbbra is folytatja a munkát a banda gitárosával


2016-12-04

Az énekes néhány napja kiadott egy közleményt, amire senki sem számított; de később érkezett egy megnyugtató hír a rajongók számára.

Néhány héttel azután, hogy bejelentették: a legendás glam-metal banda énekese, Phil Lewis és egykori gitárosa / alapítója, Tracii Guns 2017 júniusában új albumot ad ki a Frontiers Music Srl szárnyai alatt, egy váratlan közlemény érkezett, miszerint Lewis távozik az újjáalakult bandából.

Az énekes közleménye így szól: "Kedves barátok, rajongók! Szomorúan kell bejelentenem, hogy 2017. január elsejétől nem leszek tagja ennek a felállásnak. Úgy érzem, véghez vittem mindent, amit ezzel a bandával meg akartam tenni; így a jövőben saját magamra szeretnék koncentrálni, de ki tudja, mit hoz még a jövő...
Az elmúlt öt évben meglehetősen lelkes voltam egy új album rögzítése okán. A 'Hollywood Forever' révén újra feltöltődtek bennem az elemek, és ismét büszke voltam, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak. Ez azonban már elég régen történt... Ezen a ponton szeretnék tehát méltósággal félreállni.
Köszönöm mindenkinek a támogatást, amit az elmúlt 15 évben kaptam. Nagy megtiszteltetés és öröm volt számomra, hogy számtalan csodás országba eljuthattam a bandával, és rengeteg hűséges rajongóval találkozhattam az út során. A Ti mosolyotokat sosem fogom elfelejteni. Köszönöm, köszönöm, köszönöm - a szívem mélyéről köszönöm! Mi értelme is lenne lemezeket csinálni és koncertezni, ha nem kapnál visszajelzéseket a rajongóktól?! Egyszóval: áldás volt számomra, hogy családtagként tekinthettem rátok.
Természetesen a jövőben is írok zenét, stúdiózok és koncertezek. Van néhány komoly erre vonatkozó tervem; és nyitottan állok bármilyen zenei kaland elé, amit a sors elém sodor. Őszintén remélem, hogy a jövőben összefutunk még valahol, és újra üdvözölhetjük egymást.
Imádom a rock 'n' roll-t - ez az én vallásom, és ez is volt mindig. A jövőben is ez lesz, mivel ég a lelkem a tenni akarástól. Nincs tervben a leállás, sem a visszavonulás; szóval ne szomorkodjatok! Csak kívánjatok nekem jószerencsét, és várjátok ki a végét! Addig is: sziasztok!
".

Phil Lewis - aki 2017. január 9-én ünnepli 60. születésnapját - az L.A. Guns 1983-as megalakulásától kezdve egészen a 2002-ig volt a veterán banda tagja. Visszatérése 2016 szeptemberében volt esedékes - ekkor jelentették be, hogy Lewis-nak és a banda gitárosa, Tracii Guns-nak a Frontiers-szel kötött szerződést, egy 2017-ben megjelenő albumra. Mint most kiderült, a projekt nem szakad félbe: a két zenész továbbra is közös albumon dolgozik (azonban az album valószínűleg nem L.A. Guns néven fog megjelenni). Az ezzel kapcsolatos közlemény a banda Facebook-odalán jelent meg: "Kedves L.A. Guns rajongók! Biztos olvastátok Philip Lewis tegnapi közleményét a Facebook-on, ami arról szólt, hogy barátunk kilép a L.A. Guns egyik változatának felállásából. Hogy tisztázzuk a dolgot: Philip és Tracii Guns továbbra is új stúdióalbumon dolgozik! Ezt a formációt Shane Fitzgibbon dobos, Johnny Martin basszusgitáros és Michael Grant gitáros egészíti ki. A szóban forgó album 2017 folyamán fog megjelenni".

Lewis az év utolsó napján lép fel utoljára az L.A. Guns színeiben, a hollywoodi Whisky A Go Go klubban, ahol a Faster Pussycat-tel közösen rendeznek szilveszteri bulit.


Annak ellenére, hogy Phil Lewis kilépett az L.A. GUNS-ból, továbbra is folytatja a munkát a banda gitárosával
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás