Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a YEAR OF THE GOAT új klipes dala, a 'Superbia'!


2019-08-02

Svédország egyik legismertebb dark-rock bandája szeptember 6-án egy új nagylemezt dob piacra, 'Novis Orbis Terrarum Ordinis' címmel.

A Year Of The Goat 2011-ben tört be a köztudatba, a 'Lucem Ferre' című EP-nek, majd az 'Angels' Necropolis' nagylemeznek köszönhetően. Mindkét kiadvány rendkívül pozitív szakmai kritikát kapott világszerte - többek közt emiatt is figyelt fel a csapatra az osztrák Napalm Records, ami a banda mindkét eddigi nagylemezét gondozta. Nem lesz ez másképp a harmadik stúdióalbum esetében sem, ami 2019. szeptember 6-án jelenik meg, 'Novis Orbis Terrarum Ordinis' címmel.

"Magasztos hangzással zeneileg felvázolván a könyörtelen valóságot, a Year Of The Goat nevezetű okkult-rock kollektíva harmadik albuma olajat önt a káosz tüzére. A nagy mértékű globális válságok idejében a banda arra törekszik, hogy a lehető legméltóbb módon megünnepelje az emberiség bűneit, egyben pedig lerója tiszteletét a gonosz perveriztása előtt. Egyértelműen kijelenthető tehát, hogy eljött A Kecske Éve".

A 'Novis Orbis Terrarum Ordinis' zenei szempontból "a Year Of The Goat '60-as / '70-es dark-rock zenéje iránt hódolatát képviseli". Az új lemezen ennek megfelelően érezteti hatását a sötét szívek áramlata és az elégikus, okkult dallamok tömkelege, mely mindörökké kísérti majd a hallgatók álmait".

A tracklista:
01.
Subortus
02. Acedia
03. Luxuria
04. Ira
05. Superbia
06. Gula
07. Avaritia
08. Invidia
09. Subicio

Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Az első két ízelítő, az 'Avaritia' és a 'Superbia' hivatalos klipje alább megtekinthető:

A Year Of The Goat aktuális felállását Thomas Sabbathi énekes-gitáros, Jonas Mattsson és Linus Lundgren gitárosok, Daniel Melo dobos, Joona Hassinen basszusgitáros és Pope mellotrón-játékos alkotja.


Itt a YEAR OF THE GOAT új klipes dala, a 'Superbia'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás