Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közzétette a teljes 'Demonization' albumot a LOCK UP


2017-03-10

A nemzetközi felállású grindcore-szupergroup 2017 áprilisának végén indul európai körútra az új lemez promóciójával.

Az Anton Reisenegger (Pentagram, Criminal), Shane Embury (Napalm Death, Brujeria, Venomous Concept) és Nick Barker (Cradle Of Filth, Dimmu Borgir) alkotta Lock Up 2014 novemberében vált meg előző énekesétől, az At The Gates frontembereként elhíresült Tomas Lindberg-től. Helyét a Brutal Truth frontembere, Kevin Sharp vette át. Ez az új felállás 2015 végén vonult be a brit Parlour Recording Stúdióba, hogy a híres Russ Russell producerrel (The Exploited, Napalm Death, Dimmu Borgir, stb.) felvegye harmadik nagylemezét.

Russ Russell producer korábban a következőket nyilatkozta: "Betegesen várom már, hogy ismét régi haverjaimmal, a Lock Up zenekarral térhessek vissza a stúdióba! Legutóbb 13 évvel ezelőtt dolgoztunk együtt; így érthető, hogy most pokoli módon éget minket a pusztítási vágy".

Az "eddigi legkegyetlenebbül büntető, legelborultabb" Lock Up album - ami a 'Demonization' címet kapta - 2017. március 10-én, pénteken jelent meg, CD-n, digitálisan és limitált bakeliten. A kiadó a Listenable Records.

A 'Demonization' borítója és dallistája így néz ki:

01. Blood And Emptiness
02. The Decay Within The Abyss
03. Locust
04. Demonization
05. Demons Raging
06. Desolation Architect
07. Instruments Of Armageddon
08. Sunk
09. The Plague That Stalks The Darkness
10. Foul From The Pure
11. Mind Fight
12. Void
13. Secret Parallel World
14. We Challenge Death

Az első két új dal, a 'Mindfight' és a 'Desolation Architect' elérhető az alábbi lejátszókon; lentebb pedig meghallgatható a teljes lemez:

A Lock Up április 25-én indul európai turnéra, a Napalm Death, a Brujeria és a Power Trip társaságában. A 'Campaign For Musical Destruction' elnevezésű grindcore-túra dátumai és állomásai az alábbi promó-képre kattintva tekinthetők meg:

A Lock Up 2011-ben adta ki legutóbbi, 'Necropolis Transparent' című albumát, melyen vendégszerepelt a Hypocrisy / PAIN frontember, Peter Tägtgren (aki egykoron maga is Lock Up tag volt), valamint a Carcass énekes-gitárosa, Jeff Walker.

Az eredetileg Embury, Barker és Jesse Pintado (Napalm Death, Terrorizer) által alapított Lock Up az 1999-es debütáló, 'Pleasure Pave Sewers' album felvételei során egészült ki Peter Tägtgren énekessel. A 2002-es 'Hate Breeds Suffering' albumon már Lindberg énekelt, ám egy japán turnét követően a banda inaktív lett. Az újonnani felállásban már nem vett részt Pintado - helyére érkezett a chilei Pentagram gitárosa, Anton Reisenegger.

Az új énekes, Sharp 2014 októberében, a kolumbiai Manizales Grita Fesztiválon mutatkozott be a Lock Up színeiben. A koncert teljes felvétele megtekinthető itt, két részben:


Közzétette a teljes 'Demonization' albumot a LOCK UP
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás