Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Karácsonyi dalt osztott meg a LACUNA COIL


2016-12-09

Miután a Lacuna Coil megérkezett New York City-be (hogy felkészüljön az Epiphone Revolver díjátadón való szereplésre), a tagok egy exkluzív ajándékka lepték meg rajongóikat.

A Lacuna Coil egy vadonatúj karácsonyi dallal kíván kellemes ünnepeket a rajongóknak: a 'Naughty Christmas' a lenti lejátszón megtekinthető dalszöveges videón, valamint megvásárolható digitális single formájában, a Spotify-on és az iTunes-on, a lent látható borítóval, amit a basszusgitáros, Marco "Maki" Coti-Zelati tervezett.

A Lacuna Coil december 13-án lép fel a Revolver magazin éves díjátadó gáláján, amit a New York City-beli Webster Csarnokban rendeznek meg. Erről bővebb infók itt olvashatók.

A Lacuna Coil aktuális, 'Delirium' című albuma - melynek produceri munkáit a banda basszusgitárosa, Marco "Maki" Coti-Zelati végezte - május 27-én jelent meg, a Century Media Records jóvoltából. A lemez - amiről bővebben itt írtunk - a megjelenés első hetét követően felkerült a 200-as Billboard-toplistára; méghozzá a 33. helyre, miután 7 nap alatt több mint 13,000 darab (CD) kelt el belőle. (Viszonyításképpen: a banda előző albuma, a 'Broken Crown Halo' szintén 13,000 példányban kelt el egy hét alatt: ez az album 2014-ben a Billboard 27- helyén végzett.)

A Lacuna Coil korábbi felállásaihoz képest most annyi változás történt, hogy a banda ezúttal egyetlen gitárossal rögzítette az új albumot. Cristiano 'CriZ' Mozzati dobos és Cristiano 'Pizza' Migliore gitáros 2014-ben léptek ki a felállásból. Míg CriZ-t az amerikai Ryan Blake Folden váltotta, Pizza helyére hivatalosan nem érkezett senki. Később Marco "Maus" Biazzi gitáros is távozott a csapatból - az ő átmeneti utódja egy los angelesi zenész, a Black Lodge gitárosa, Daniel Sahagún lett. Sahagún egyébként korábban, a Lacuna Coil 2014-es turnéján is feltűnt a banda színeiben: ekkor a betegeskedő Marco "Maki" Coti-Zelati basszusgitárost helyettesítette egy turné alkalmával. Daniel most sem teljes értékű tagja a csapatnak, de a jövőbeni turnék egyes állomásain ő fog gitározni.

A Lacuna Coil április végén indította aktuális lemezbemutató turnéját; méghozzá egy speciális fülöp-szigeteki koncerttel, amit a Quezon City-beli Pulp Summer Slam Fesztivál keretében rendeztek meg. Május közepétől Észak-Amerikában játszott a banda, a Stitched Up Heart és a Butcher Babies társaságában, ősszel pedig Európában turnéztak. A következő turné 2017 áprilisában kerül lebonyolításra, szintén Európában.


Karácsonyi dalt osztott meg a LACUNA COIL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás