Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Fantastic Place' - hivatalos videó a MARILLION új DVD-jéről


2017-01-06

A legendás neo-prog banda január 20-án adja ki új koncert-anyagát, a 'Marbles In The Park'-ot.

2002 óta, minden második évben megrendeznek egy különleges bulit, Marillion Weekend címen. A veterán zenekar ezen rendezvények alkalmával három napon keresztül szórakoztatják rajongóikat, minden este koncerttel, személyes találkozókkal, interaktív kikapcsolódási lehetőségekkel. A Marillion Weekend-ek során általában előadják három teljes lemezüket, különféle rajongói kedvencekkel, slágerekkel, ritkaságokkal megspékelve.

2015 márciusában a hollandiai Port Zélandéban, a Center Parkban rendezték meg a Marillion-hétvégét, melyen ez alkalommal többezer rajongó volt jelen (a világ minden tájáról). A zenekar a szombati napot szentelte a fesztivál fénypontjának; vagyis a klasszikus 'Marbles' album teljes performanszának (ráadásokkal kiegészítve).

Ez az impresszív, lézer-effektekkel és lenyűgöző fény-technikával felvértezett koncertfelvétel jelenik meg hamarosan hivatalos formában, dupla CD-n, DVD-n és Blu-rayen, a lehető legmodernebb hang- és kép-minőséggel. A 'Marbles In The Park' címet viselő kiadvány hivatalosan január 20-án lát napvilágot, az alábbi borítóval:

A 'Marbles In The Park' immáron előrendelhető CD-n, DVD-n és Blu-rayen. Kedvcsinálóképpen pedig alább megtekinthető a klasszikus 'You're Gone' és a 'Fantastic Place' című szám hivatalos performansz-klipje, egyenesen a DVD-ről:

A Marillion 18. stúdiólemeze, a 'FEAR (Fuck Everyone And Run)' szeptember 23-án látott napvilágot - erről bővebben itt írtunk.


'Fantastic Place' - hivatalos videó a MARILLION új DVD-jéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás