Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MORASS OF MOLASSES - hamarosan megjelenik a brit stoner-doom banda első nagylemeze, amiről itt a friss dal-premier!


2017-05-08

A HeviSike Records igazolta le az Reading városából származó Morass Of Molasses zenekart, annak debütáló nagylemeze, a 'These Paths We Tread' májusi kiadása végett.

A HeviSike elnöke, Jay Ackerman elmondta: "Nagyon örülünk, hogy szerződést köthettünk a Morass Of Molasses együttessel! Debütáló EP-jük, a 'So Flows Our Fate' már az első hallgatás után nagyon megfogott; élőben pedig egyszerűen zseniálisak a srácok! Alig várjuk már, hogy kiadhassuk első nagylemezüket".

A 'These Paths We Tread' a banda "kollektív akaratának reprezentációja". Az album egy "egyedi ötletekkel teli, súlyos heavy-blues anyag, amibe megfelelő mennyiségben a doom metal muzsika alapvető témái is beférkőztek". A lemez megjelenése 2017. május 19.-re várható. A HeviSike Records kiadó által gondozott albumról elsőként a 'My Leviathan' című szám látott napvilágot - a premier lentebb elérhető, az újonnan megjelent 'Centralia' dallal egyetemben.

Az albumon az alábbi dalok kaptak helyet:

01. My Leviathan
02. So They Walk
03. Serpentine
04. The Ritual
05. Centralia
06. Maenads
07. Wrath Of Aphrodite

A Morass of Molasses felállása így néz ki:

Bones ‘The Beard’ Huse - ének, basszusgitár
Phil ‘The Mountain’ Williams - gitár
Chris ‘The Beast’ West - dobok


MORASS OF MOLASSES - hamarosan megjelenik a brit stoner-doom banda első nagylemeze, amiről itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás