Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

10 év után új KONKHRA album jelenik meg


2019-05-17

A Hammerheart Records bejelentette, hogy szerződést kötött a dán Konkhra együttessel, ami immáron túl van a harmadik X-en is.

A Konkhra az elmúlt évtizedekben megállás nélkül űzte az old-school death metal-ipart. Specifikálisan tulajdonképpen ezt a bandát tekintik a death ‘n’ roll műfaj elsőszámú pionírjának. A legtöbb metal-rajongó az 1997-es 'Weed Out the Weak' albumról emlékezhet a Konkhrára: ez a lemez - amin többek közt Chris Kontos (Machine Head) és James Murphy (Death/Obituary) zenélt - hatalmas siker volt annak idején. Nem véletlen, hogy a banda - a lemez 20. évfordulója alkalmából - a 2017-es évben, egy turné keretében teljes egészében előadta a klasszikus anyagot.

A Hammerheart Records ezzel egyidőben adta ki újra a Konkhra alábbi albumait, remaszterizált, kiegészített változatban:

* 'Weed Out The Weak' LP/Deluxe CD (bónusz: 'The Freakshow' EP)
* 'Sexual Affective Disorder' LP/Deluxe CD (bónusz: 'Stranded' EP)
* 'Spit Or Swallow' LP/Deluxe CD (bónusz: 'The Facelift' EP + 'Live Eraser')

Ezen felül azt sem mellékes megemlíteni, hogy a Konkhra jelenleg is visszatérő nagylemezén dolgozik. A 2009-es 'Nothing Is Sacred' folytatása várhatóan 2019 októberében jelenik meg, 'Alpha and the Omega' címmel. Hamarosan jönnek tehát a friss hírek!

A Konkhra jelenlegi felállását Anders Lundemark énekes-gitáros, Hakim gitáros, Martin Kristensen basszusgitáros és Johnny Nielsen dobos alkotja.


10 év után új KONKHRA album jelenik meg
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás