Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HELION - új albumot jelentett be az olasz tech-death banda


2020-02-12

A Massimiliano Cirelli gitáros-énekes vezette, Bergamo-beli Helion zenekar márciusban adja ki első teljes értékű nagylemezét.

"Íme az első teljes értékű nagylemezünk, amire 7 darab könyörtelen, technikás death metal-tétel került fel, a Nile, az Obscura és a Necrophagist stílus-vonalát követve. Köszönjük, hogy ránk szánjátok időtöket, ezzel is támogatván a bandát!".

A 2009-ben alakult Helion legelső nagylemeze, a 'The Great Fall' 2020. márciud 20-án jelenik meg, a Revalve Records jóvoltából.

Témáját tekintve a nagylemez "az ősi mediterrán civilizációk történetét meséli el"; zeneileg pedig egy "karakteres dallamokkal és erőteljes instrumentális témákkal felszerelt" anyagra kell számítani.

A tracklista:
01. Legacy of the Serpent
02. Tales of the Skytower
03. The Aten Rises
04. A Dormant Energy
05. Tauridian
06. The Great Fall
I. Alpha Draconis
II. The Decree of the Seven Sages
III. Younger Dryas
07. Heliopolis: Dawn of the New Age (instrumentális) (feat. Fabio Bartoletti / Fleshgod Apocalypse).

A nagylemezt előrendelni itt lehet. Hamarosan bemutatják az első ízelítőket...

A Helion legutóbbi kiadványa a 'Legacy of the Serpent' EP (2019) volt. Egy megelőzően, 2016-ban promóciós EP adtak ki, amit a 2015-ös 'Duat's Calling' album kiegészítéseképpen rögzítettek, David Zampini producerrel.

A bandában a zenét és a dalszövegeket maga a frontember, Massimiliano Cirelli írja (ő tervezi a lemezborítókat is). Mellette Andrea Cividini basszusgitáros és Alessandro Francesco Caruso dobos alkotja a banda felállását.

Bővebb infók a zenekarról a Facebookon olvashatók.


HELION - új albumot jelentett be az olasz tech-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás