Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatta új, 'The Silent Man' című dalát a CULT OF LUNA


2019-05-06

A poszt-metal műfaj egyik zászlóvivő zenekara, a Cult Of Luna megkötötte új lemezszerződését.

A Cult Of Luna közleménye így szól: "Izgatottan jelentjük be, hogy kollaborációra léptünk a Metal Blade kiadóval, és létrehoztuk új otthunkat, a Red Creek-et - itt fognak zajlani a Cult Of Luna jövőbeni produkciós munkálatai. És ez csak az alkonya egy jövőbeni, izgalmas kalandnak!".

A banda immáron 2013 óta (ekkor jelent meg a 'Vertikal 1&2' nem adott ki új, önálló dalokat. 2016-ban felvették a 'Mariner' című lemezt, ami egy kollaboratív kiadvány, Julie Christmas-szal (Battle Of Mice, Made Out Of Babies) közösen. Ezt követte egy 'Years in a Day' című koncert-DVD 2017-ben - mindegyik nagy rajongói és kritikai sikerekkel, pozitív kritikákkal övezve.

Hamarosan bejelentik a következő teljes értékű stúdióalbumot, amit már a Metal Blade kiadó fog piacra dobni 2019 őszén... de addig is alább elérhető az első új single-dal, a 'The Silent Man':

A csapat egyúttal azt is bejelentette, hogy 2019 nyarán és őszén visszatérnek az európai színpadokra: az év közepén világhírű fesztiválokon adnak koncerteket, november-december folyamán pedig az A.A Williams-szel közösen járják Európát. A teljes beosztás itt érhető el.

A Cult Of Luna legutóbbi kiadványa a 'Years in a Day' című CD/DVD volt. A 2017-ben kiadott anyag kapcsán korábban a következőket közölte a banda: "Néhány évvel ezelőtt elhatároztuk, hogy minimálisra csökkentjük turné-gépezetünk fordulatszámát. Ennek egyetlen oka az volt, hogy megvédjük magunkat a kiégéstől, és életben tartsuk a tüzet szító szenvedélyt. Viszont mindaz az úton töltött élmény és tapasztalat, amit közel 20 éven keresztül átéltünk, felér egy vadló élet-megváltással. Ezáltal kovácsolódtunk össze igazán; és ennek köszönhetően adódott meg számunkra a lehetőség, hogy csodálatos embereket ismerhessünk meg a világ minden táján. Ezért most úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy kiadjunk a kezünkből egy különleges tárgyat, ami a Cult Of Luna turné-életéhez köthető, és ami bemutatja, mennyit fejlődtünk a 'Fire Was Born' nyolc évvel ezelőtti megjelenése óta".

A 2017. április 21-én megjelent, 'Years In A Day' című kiadvány az alábbi anyagot tartalmazza:

- 2 órás DVD, egy 2015-ös párizsi koncertről (La Gaîté Lyrique)
- 2 koncert CD, a 2013-as és a 2016-os Roadburn Festival anyagával
- A párizsi koncert Hi-res minőségű, digitális audió-felvétele

A kiadvány megjelent bakelit-digipakban is - ez a verzió kizárólag a banda honlapján érhető el, 7000 példányszámban. Itt megtalálhatók a rendelési infók - kedvcsinálóképpen pedig alább elérhető a teljes DVD-stream:

A Cult Of Luna 2016. április 8-án adta ki legutóbbi, nyolcadik stúdiólemezét, Julie Christmas-szal közös 'Mariner'-t - erről bővebben itt írtunk.


Bemutatta új, 'The Silent Man' című dalát a CULT OF LUNA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás