Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DRESS THE DEAD - új énekesnőt és új klipet mutatott be a Forbidden egykori gitárosa által alapított banda


2019-10-24

Az ex-Forbidden / Spiralarms gitáros, Craig Locicero új projektje friss hírekkel szolgált.

"Szándékunk, hogy megrázzunk minden fejet, megmozgassunk minden testet, és megzörgessünk minden porcikát" - írja közleményében a Dress The Dead együttes, ami a következő tagokkal alakult meg három évvel ezelőtt:

Peter Dolving (IAmFire, The Haunted, Mary Beats Jane) - ének
Craig Locicero (Forbidden, Spiralarms, Manmade God) - gitár
Mark Hernandez (Forbidden, Vio-lence, Re:Ignition) - dobok
James Walker (Manmade God, Orion) - basszusgitár
Mikey Rowan (Insolence) - gitár

Miután Dolving kilépett a csapatból, a zenekar egy fiatal, dinamikus énekes után nézett; így találtak rá a 23 éves Kayla Dixon-ra, aki egyben a Witch Mountain front-asszonya is. A Dress The Dead tehát nemrég megújult felállással láthatott nekilátott soron következő albuma munkálatainak; méghozzá az oaklandi Sharkbite Stúdióban, ahol a Machine Head frontembere, Robb Flynn producelésében készülnek a dalok.

Az új felállás első nyilvános single-dala, a 'You Only Get Off When I Cry' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit Mike Sloat rendezett.

Locicero elmondta a következőket: "Eleve úgy álltam neki a dalszerzésnek, hogy a Dress The Dead nótái passzoljanak Kayla Dixon stílusához. Később bevontam Mark-ot, James-t és Mikey-t is; akikkel közösen szintén az volt a célunk, hogy Kayla alá dolgozzunk. Amikor elkészültünk, ő megjött a dalok szövegével és dallamaival, amire ránézve rögtön éreztük, hogy remek munkát adunk ki a kezünkből. Azonnal fel is vettük a ritmust Kaylával, és lezúztuk ezeket a dalokat! Ezt követően, néhány hónap alatt megírtunk újabb hat dalt, amit magával Robb Flynn-nel vettünk fel. Robb-nak nagyon bejöttek ezek a nóták - az ő segítségével pedig igazán feszes performanszot bonyolítottunk le a stúdióban. Szerintem nincs is annál faszább dolog, amikor Kayla és Robb egy stúdióban dolgozik. Rendkívüli energia jött létre - jó volt nézni is! Zenei pályafutásom során mindig is ilyen énekest keretem magam mellé: egy olyan tehetséget, aki képes zenébe önteni saját történeteit, megbabonázván velük a banda többi tagját. Kayla Dixon semmitől sem fél!".

Hamarosan jönnek a részletek a Dress The Dead új albuma kapcsán...


DRESS THE DEAD - új énekesnőt és új klipet mutatott be a Forbidden egykori gitárosa által alapított banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás