Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE HAUNTED - playthrough-videó készült a 'Spark' című számhoz


2017-07-27

A svéd banda néhány hete meghosszabbította világraszóló lemezszerződését a Century Media Records-szal...

A friss híreket Ola Englund gitáros közölte: "Alig 2,5 évvel azután, hogy megjelent 'Exit Wounds' albumunk, most végre ismét stúdióba vonulhattunk! Ezúttal Russ Russell választottuk producernek, és a Parlour Stúdiót vettük célba. A munkálatokat március elején kezdtük meg, a dob-témák felvételeivel. Mint azt már mondtuk, ez egy roppantul dinamikus album lesz, elsősorban a dalok súlyossága tekintetében. Izgatottan várjuk mindannyian, hogy végre a rajongók is hallhassák, mivel voltunk elfoglalva az utóbbi években. Szépség és brutalitás - mindez tökéletes diszharmóniában".

Mint most kiderült, az új The Haunted album - ami a 'Strength in Numbers' címet kapta - megjelenése 2017. augusztus 25.-re várható. Ola Englund mindezt az alábbiképpen kommentálta: "Az, hogy Russ Russell-lel dolgozhattunk a 'Strength In Numbers' albumon, óriási élmény volt számunkra. Producerünk hozzáállása és pozitivitása hozzásegített minket ahhoz, hogy a lehető legjobbat adhassuk magunkból. Mostanra végeztünk az album összes rögzítési munkálatával; Russ pedig jelenleg a keveréssel és a maszterrel van elfoglalva. Az eddigi dal-verziót - amiket hallottam - iszonyatosan súlyosan szólnak! Semmi tiszta ének, semmi mellébeszélés... a country zene rajongóinak tehát nem ajánlott ez a lemez, haha! Komolyra fordítva a szót: Fejek fognak hullani!".

Lentebb megtekinthető az első stúdiós munkákat összefoglaló videó, illetve elérhető a nagylemez első single-dala, a 'Brute Force', aminek videoklipjét Oscar Dziedziela (OD Visual) rendezte. A banda az alábbi közleménnyel szolgált: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre közzétehetjük az új album, a 'Strength in Numbers' aelső single-dalát, ami meghatározza a teljes lemez hangulatát és brutalitását. A 'Brute Force' azon dalok egyike, amit a munkálatok legelején írtunk; így egyértelműen azt az éhes, kegyelmet és megbocsátást nem ismerő lelkületet reprezentálja, ami alapvetően mindket jellemez".

A 'Strength in Numbers' borítóját ezúttal is a The Haunted régi illusztrátor partnere, Andreas Pettersson tervezte.

A tracklista:
01. Fill The Darkness With Black
02. Brute Force
03. Spark
04. Preachers Of Death
05. Strength In Numbers
06. Tighten The Noose
07. This Is The End
08. The Fall
09. Means To An End
10. Monuments

Újabban megjelent a 'Spark' című szám hivatalos klipje és playthrough-videója is:

Az új lemez megjelenik limitált mediabook-CD formájában (két bónusz trackkel), valamint háromféle színű, szintén limitált bakeliten, plusz digitális formában. A fizikai példányokat itt, a digitális verziót pedig itt lehet előrendelni.

A The Haunted január folyamán a Meshuggah előzenekaraként turnézott Nagy-Britanniában. A körút január 12-én indult Bristolban és 8 nappal később ért véget Londonban. Ezt követően, március végén egy kiterjedtebb európai turnét bonyolított le a banda (az Arch Enemy és a Lacuna Coil társaságában); ősszel pedig Skandináviát veszik célba, többnyire a Witchery zenekar kíséretében. A turné dátumai és állomásai itt érhetők el.

Néhány hete arról számoltunk be, hogy a The Haunted újra összeállt egykori kiadójával, az Earache Records-szal, első albuma bakelites újrakiadása végett. A 'The Haunted' című albumot - ami eredetileg 1998-ban jelent meg, és az At The Gates három egykori tagja zenélt rajta - most először adták ki LP-n.

A The Haunted Tue Madsen producerrel készítette visszatérő nagylemezét, az Aarhus-i Antfarm Stúdióban. Az 'Exit Wounds' 2014. augusztus 25-én jelent meg. Erről bővebben itt írtunk.


THE HAUNTED - playthrough-videó készült a 'Spark' című számhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás