Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Klip-premier: SEPULTURA - 'Phantom Self'


2016-12-22

A veterán brazil metalbanda bemutatta január 13-án megjelenő 'Machine Messiah' albuma első hivatalos, Mauricio Eça által rendezett videoklipjét. A dal komoly "szocio-kulturális kriticizmust" fogalmaz meg.

A Sepultura a svédországi Örebro-ban, a híres Fascination Street Stúdióban vette fel soron következő albumát, 2016 tavaszán-nyarán. A 'Machine Messiah' című lemez producere a többek közt az Opeth-tel, a Kreator-rel, a Paradise Lost-tal és az Amon Amarth-tal közös munkáiról ismert Jens Bogren volt. "Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk adódott együtt dolgozni egy ilyen zsenivel, mint Jens" - mondta Andreas Kisser gitáros.

A 'Machine Messiah' 2017. január 13-án jelenik meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából, a lentebb látható borítóval, amit egy fülöp-szigeteki művész, Camille Della Rosa készített. A lemezre az alábbi dalok kerültek fel:

01. Machine Messiah
02. I Am The Enemy
03. Phantom Self
04. Alethea
05. Iceberg Dances
06. Sworn Oath
07. Resistant Parasites
08. Silent Violence
09. Vandals Nest
10. Cyber God

A lemez első hivatalos single-dala az 'I Am The Enemy', ami előrendelés esetén ingyenesen letölthető. A dalt - ami lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában - július 2-án, a Bogota-beli Parque Simón Bolívar színpadán adta elő először élőben a banda.

A stúdióban a svéd SVT.se készített interjút a banda tagjaival. Kisser elárulta, miért választották új producerüknek Jens Bogren-t: "Lefolytattunk magunkban egy kisebb felmérést; számba vettük azokat a producereket, akikkel még nem dolgoztunk, mivel mindenképpen egy új hangmérnököt kerestünk. A svéd zenei színtér, és az olyan bandák, mint a Meshuggah vagy az Opeth, pedig elég nagy hatással van ránk; ezért döntöttünk végül Jens mellett. Arról nem is beszélve, hogy ő korábban a Kreator-rel és egy másik brazil zenekarral, az Angrával is együtt dolgozott - ők pedig a mi barátaink, és mindkét banda Bogren által producelt lemezei lenyűgöztek minket".

Derrick Green énekes azt is elmondta, hogy a következő Sepultura lemez - szokás szerint - a korábbiaktól eltérő hangzással fog rendelkezni: "Ez a lemez már a munkálatok elején nagyon izgalmas volt, mivel a rajongók nem is sejthették, mire számíthatnak. Azt viszont tudják, hogy minden Sepultura album eltér valamilyen szinten az előzőtől. Szerintem ezáltal is leszünk mi egy profibb zenészek, aminek a hallgatók is érezhetően örülnek".


Klip-premier: SEPULTURA - 'Phantom Self'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás