Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új dobosát a RHAPSODY OF FIRE


2016-12-22

A veterán olasz metalbanda - egy hónappal azután, hogy megtalálta új énekesét - bemutathatta új dobosát is.

Az előző dobos, Alex Holzwarth két héttel azután lépett ki a bandából, hogy a legendás olasz énekes, Fabio Lione (Angra, Vision Divine, stb.) is bejelentette, hogy távozik a felállásból. A csapat azóta bemutatta az új énekest (Giacomo Voli személyében); így már csak az új dobos kilétét fedte homály.

A felállás december közepére vált ismét teljessé. Íme a banda aktuális közleménye: "Ahogy ígértük, Karácsony előtt eláruljuk új dobosunk nevét! Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük: a jövőben Manu Lotter-rel fogunk együtt dolgozni! Manu Münchenből érkezett - onnan egyébként rengeteg kiváló tehetséget ismertünk meg a meghallgatások során... Sőt, hogy őszinték legyünk, csak azért választottunk onnan új partnert, hogy legyen, aki meghív minket a saját sörkertjébe!
Na de komolyra fordítva a szót: Manu egy mérhetetlenül tehetséges zenész, akinek technikássága és személyisége azonnal lenyűgözött minket. Ő egy olyan srác, akivel mindenki jól érezné magát turnézás közben. Manu professzionálisan végtelenül elkötelezett a metalzene iránt, és bármikor meg tud nevettetni minket! Jelneleg 28 éves, de már 2 éves korában a dobokat püfölte! Az utóbbi években olyan bandákban játszott, mint az Emil Bulls, a GWLT, a The Bellerophon Project és a Farewell To Arms - ezekkel az előadókkal bejárta egész Európát, és majdnem az összes német fesztivált.
Nagyon várjuk már, hogy színpadra léphessünk vele; arról nem is beszélve, hogy januárban indul a stúdiózás, aminek során Manu lesz az első, aki saját témáit rögzíti
".

"Bandánk tehát ismét öttagú: Giacomo, Roby, Alex S., Alessandro és Manu készen áll egy hatalmas hangoskodásra a 2017-es évben! Pillanatnilag sokkal elkötelezettebbnek érezzük magunkat, mint valaha! Alig várjuk már, hogy a rajongókkal közösen ünnepehessük meg a bandánk új fejezetét! Figyeljétek a híreket; hamarosan újabb izgalmak jönnek!".


Bemutatta új dobosát a RHAPSODY OF FIRE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás