Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Humanicide' címmel jelenik meg a DEATH ANGEL kilencedik nagylemeze, amihez itt a friss előzetes!


2019-04-14

A veterán thrasherek bejelentették, hogy a Nuclear Blast május 31-én dobja piacra régóta várt, kilencedik nagylemezüket, ami a 'Humanicide' címet kapta.

A Death Angel következő, 'Humanicide' című albumán alapvetően a bandától megszokott, klasszikus thrash zenét hallhatjuk, ami a maga műfajában meglehetősen progresszívnak számít. A csapat számos zenei elemet felvonultat új dalaiban, ezáltal is megőrizvén a hangzás frissességét és modernitását. Ezúttal tehát akusztikus betétek, zongora-játék és neves vendégzenészek tarkítják a palettát.

Mark Osegueda énekes elmondta: "Olyan dalok szerzésére fókuszáltunk, melyeket a metal-fanok élvezettel hallgatnak, mivel sötét és intenzív, de mégis komoly értelemmel bíró nótákról van szó. Abban ugyanis mindannyian egyet értünk, hogy jelenleg ez a világ egy elég beteg hely...".

Egyhuzamban negyedik alkalommal tért vissza a banda Jason Suecof producerhez a floridai Audiohammer Stúdióba - itt született meg az új lemez, amit végül a legendás Ted Jensen kevert és maszterizált (a Sterling Sound falai között). A lemezborító Brent Elliott műve.

A tracklista:
01. Humanicide
02. Divine Defector
03. Aggressor
04. I Came For Blood
05. Immortal Behated
06. Alive And Screaming
07. The Pack
08. Ghost Of Me
09. Revelation Song
10. Of Rats And Men
11. The Day I Walked Away (bónusz track)

Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

Elsőként a lemez címadó dalát mutatták be. Rob Cavestany gitáros így szólt: "Amikor megírtam a 'Humanicide' című szám zenéjét, már akkor az volt a szándékom, hogy egy olyan album-nyitó nótát alkossak, ami egy epikus thrash-ópusz. Classic-metal stílusú intró vezet fel egy durva, “Bay Area Thrash Riff-o-Ramát”, ami tele van frenetikus gitárszólókkal és egyéb mániákus zenei szekciókkal. Ehhez az intenzitáshoz kellett párosítani a dalszövegeket és Mark vokáljait - ami nem mellesleg erőteljesen szerfelettiek! Véleményem szerint sosem végzett még ilyen remek munkát. Kétségkívül ez az egyik örökös kedvenc DA-dalom - kicsit olyan, mintha a 'Thrown To The Wolves' folytatása lenne. Alig várom már, hogy élőben is előadhassuk!".

Itt megtekinthető a címadó dal gitáros playthrough-videója is, amit Rob Cavestany és Ted Aguilar prezentál:

Alább elérhető az első két hivatalos album-előzetes:

A Death Angel észak-amerikai lemezbemutató turnéja április közepén indul, az Overkill és az Act Of Defiance társaságában. Ezt követően indul a nyári európai fesztivál-túra. A teljes beosztást itt lehet megtalálni.

A Death Angel 2016. május 27-én adja ki legutóbbi nagylemezét, 'The Evil Divide' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából. A felvételek ebben az esetben is Jason Suecof (Trivium, Deicide) producelésében zajlottak, a floridai AudioHammer stúdióban.


'Humanicide' címmel jelenik meg a DEATH ANGEL kilencedik nagylemeze, amihez itt a friss előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás