Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Immáron két hónapja józan Abbath - január végén indul az európai turné


2020-01-08

Az Immortal egykori frontembere (eredeti nevén: Olve Eikemo) - aki jelenleg saját, Abbath nevű bandájával tevékenykedik - november végén a következőket közölte:

"Életünk során különböző kártyapaklikat forgatunk kezünkben. Jómagam szerencsés vagyok, mivel megélhettem álmaimat; azt, hogy zenét írjak, lemezeket adjak ki és a világ minden táján turnézhassak rajongók ezrei előtt. Mindennek a nagy része fantasztikus volt, de ugyanakkor voltak olyan pillanatok is, amikor minden összeomlott. Ez történt legutóbb is, dél-amerikai turnénk alkalmával, amikor le kellett mondanunk argentín és brazíliai koncertjeinket".

"Nem titok, hogy hosszú ideje függőségben szenvedek. Most jutottam el arra a pontra, hogy rájöjjek, fel kell vennem a harcot ezzel a démonnal. Ezért feliratkoztam egy rehab-programra, ami egyszer és mindörökre véget vet betegségemnek. Jelenleg jóval motiváltabbnak és elkötelezettebbnek érzem magam az ügy iránt, mint valaha".

"A rehabilitáció okán le kellett mondanunk decemberre tervezett koncertjeinket, amiket másik bandám, a Bömbers színeiben bonyolítottam volna le. Elnézést kérünk a rajongóktól, akik várták ezeket a bulikat. Ígérem, bepótolunk mindent, és azon leszünk, hogy újraszervezzük ezeket a koncerteket".

"Pillanatnyilag mindennél jobban várom már, hogy visszatérhessek tisztán, józanul, erősebb és ütősebb formában, mint valaha".

"Európa és USA, ezúton figyelmeztetlek benneteket! A jövő évben levadászunk titeket, mint egy villámcsapás! Semmi nem állíthat meg minket. Szarvakat fel!" - Abbath

November elején Buenos Aires-ben lépett színpadra az Abbath, de a szett csak két számig jutott, miután a frontember ittas állapotában földhöz vágta a gitárt, és a tömegbe vetette magát. Ezután még megpróbált játszani a banda, de Abbath váratlanul levonult a színpadról, és már nem is tért vissza az öltözőből. A koncert előtt Abbath egyébként összeveszett bandatársával, Ole André Farstad gitárossal, aki ennek okán nem is állt színpadra társaival.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Abbath ittas állapotban állt színpadra, ad interjút. Az utóbbi években szinte minden Abbath-turné alkalmával előfordult legalább egy botrányos incidens... Ebből itt látható egy kisebb videó-válogatás:

Abbath rehabilitációja jelenleg is tart, de a zenészről elnevezett banda január végén már európai turnéra indul (az 1349 és az Vltimas társaságában). A banda teljes beosztása itt érhető el.

Az alábbi videóban Abbath a soron következő körútról nyilatkozik, valamint eldicsekszik azzal, hogy immáron két hónapja józan életet él:

Az egykori Immortal-vezér Abbath 2016 januárjában adta ki első önálló albumát (az Abbath nevű zenekarral), miután kilépett eredeti bandájából, a legendás Immortal-ból. 2019 júliusában pedig megjelent a második Abbath album, az 'Outstrider'.


Immáron két hónapja józan Abbath - január végén indul az európai turné
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás