Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ECNEPHIAS - bemutatta 6. albuma új, 'Gitana' című klipjét az olasz dark metal banda


2017-09-22

Az 1996-ban alakult death / doom / gothic stílusú banda nemrégiben kiadta új, hatodik nagylemezét.

Az új album 'The Sad Wonder of the Sun' címmel látott napvilágot, július 7-én. A kiadó My Kingdom Music szerint "ez a lemez véglegesen a világ egyik legsötétebb bandájává avanzsálja az Ecnephias-t". A "101%-os mediterrán dark-metal muzsikát tartalmazó album ugyanakkor a banda szerint "a legfogósabb, legerőteljesebb anyag", amit valaha is rögzítettek.

A 'The Sad Wonder of the Sun' album rögzítése Federico Falasca producer / mixer közreműködésében zajlott. A maszterizálást Mauro Andreolli végezte, a Das Ende Der Dinge Stúdió falai között. Két dalban vendégként énekel Raffaella Cangero from La Janara. Íme a borító és a dallista:

01. Gitana
02. Povo de Santo
03. Sad summer night
04. The lamp
05. Nouvelle Orleans
06. A stranger
07. Sorry for the stars
08. Quimbanda
09. Maldiluna
10. You

A lemezre itt lehet leadni a rendelést; ízelítőképpen pedig lentebb megtekinthető a 'Quimbanda' című szám szöveges videója, és a 'Gitana' klipje, ami szeptemberben jelent meg:

A különböző extrém, dark és dallamos metal bandák hatásait (Paradise Lost, Moonspell, Rotting Christ, Type O Negative) zenéjén viselő Ecnephias frontembere az Abbas Taeter és az Athem egykori énekese, Mancan. Ő alapította a bandát 1996-ban. Ettől függetlenül csak tíz év elteltével látott neki első nagylemeze felvételeinek a csapat. A 'Domíníum Noctís' megjelenése után további három stúdiólemez került forgalomba. A negyedik CD, a 2013-as 'Necrogod' már új felállással készült el (kiegészülvén Miguel José Mastrizzi basszusgitárossal); a 2015 februárjában megjelent 'Ecnephias' lemez pedig egy stabil zenekart prezentált; lévén ez a banda első kiadványa, amin ugyanazok a zenészek játszanak, mint a legutóbbi anyagon (név szerint: Sicarus Inferni zongorista, Demil dobos és Nikko gitáros).


ECNEPHIAS - bemutatta 6. albuma új, 'Gitana' című klipjét az olasz dark metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás