Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Készül a hatodik GORY BLISTER album, amiről itt az első dal / videoklip: 'The Last Call'!


2018-07-20

Az olasz technikás death metal banda megkezdte a munkálatokat nagysikerű ötödik, 'The Fifth Fury' című albuma folytatásán.

A Gory Blister soron következő nagylemeze - ami a '1991 Bloodstained' címet kapta - szeptember 28-án jelenik meg, a dán Mighty Music kiadó jóvoltából. Az új albumról eddig mindössze annyit tudni, hogy hangzása "mélyen a banda korai munkáinak alapjaiban gyökeredzik", és "annak ellenére, hogy olyan legendák klasszikus albumaiból merít inspirációt, mint a Death, a Carcass, a Kreator és a Cannibal Corpse", egyfajta progresszív, dallamokra és atmoszférákra hangolt, egyedülállóan epikus, modern death metal-ópuszra kell számítani". A lemezre felkerül a Metallica 'Damage Inc.' című számának feldolgozása is.

A Gory Blister nemrégiben egészült ki egy új basszusgitárossal (Fabiano Andreacchio), aki szintén kivette a részét a dalszerzésből, "még úgy is, hogy szóló-projektjére, az Atomic Factory-ra meglehetősen nagy figyelmet szentel".

Míg a Gory Blister új albumának munkálatai zajlanak - hogy a rajongók ne maradjanak új zene nélkül -, a banda bemutatta az '1991 Bloodstained' első single-dalát. A 'The Last Call' című szám hivatalos klipje lentebb elérhető.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Sliptrick Records jóvoltából megjelent, "klasszikus Gory Blister stílusú, de sötétebb és kifnomultabb hangzással bíró" 'The Fifth Fury' album - amiről bővebben itt írtunk - 2015 tavaszán került a boltokba,


Készül a hatodik GORY BLISTER album, amiről itt az első dal / videoklip: 'The Last Call'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás