Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatták az új klipet a hatodik GORY BLISTER albumról: 'No Shadow'!


2018-11-18

Az olasz technikás death metal banda nemrég kiadta nagysikerű ötödik, 'The Fifth Fury' című albuma folytatását.

A Gory Blister új nagylemeze - ami a '1991 Bloodstained' címet kapta - szeptember 28-án jelent meg, a dán Mighty Music kiadó jóvoltából. Az új albumról eddig mindössze annyit tudni, hogy hangzása "mélyen a banda korai munkáinak alapjaiban gyökeredzik", és "annak ellenére, hogy olyan legendák klasszikus albumaiból merít inspirációt, mint a Death, a Carcass, a Kreator és a Cannibal Corpse", egyfajta progresszív, dallamokra és atmoszférákra hangolt, egyedülállóan epikus, modern death metal-ópuszra kell számítani". A lemezre felkerült a Metallica 'Damage Inc.' című számának feldolgozása is.

A Gory Blister nemrégiben egészült ki egy új basszusgitárossal (Fabiano Andreacchio), aki szintén kivette a részét a dalszerzésből, "még úgy is, hogy szóló-projektjére, az Atomic Factory-ra meglehetősen nagy figyelmet szentel".

Az új album az alább látható borítóval és dallistával látott napvilágot:

01. Trails Of Lies
02. 1991.Bloodstained
03. Mutable Past
04. Anthropocene
05. No Shadow
06. The Frailty Of Life
07. Mother
08. My Insanity
09. The Last Call
09. Damage Inc. (Metallica feldolgozás)

Míg a Gory Blister új albumának munkálatai zajlottak - hogy a rajongók ne maradjanak új zene nélkül -, a banda bemutatta az '1991 Bloodstained' első single-dalát. A 'The Last Call' című szám hivatalos klipje lentebb elérhető.

Újonnan megjelent a 'No Shadow' dal kisfilmje és a 'Trails Of Lies' szöveges videója is.

A Sliptrick Records jóvoltából megjelent, "klasszikus Gory Blister stílusú, de sötétebb és kifnomultabb hangzással bíró" 'The Fifth Fury' album - amiről bővebben itt írtunk - 2015 tavaszán került a boltokba,


Bemutatták az új klipet a hatodik GORY BLISTER albumról: 'No Shadow'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás