Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'I Am Evil' címmel mutatott be új videoklipet a SNAKEYES együttes


2020-04-01

A spanyol Sphinx zenekar basszusgitárosa, José Pineda, és a bukaresti 9.7 Richter énekese, Cosmin Aioniţă által alapított SnakeyeS nemrég új albummal jelentkezett.

A banda 2020. március 28-án adta ki 'Evil Must Die' című új albumát. A bejelentéssel egyidőben nem mellesleg elindult a zenekar vadonatúj honlapja, a www.snakeyes-metal.com is.

Az új album producere / hangmérnöke / mixere maga José Pineda volt, aki szerint "egy színtiszta heavy metal-lemezre" számíthatnak a rajongók. Az 'Evil Must Die' borítóját Leo Traverso készítette. A mű hűen tükrözi az album tematikai koncepcióját; vagyis "a Gonosz megállíthatatlan terjedését a világban". Az 'Evil Must Die' lemezre tíz vadonatúj dal került fel - ezek zenei tekintetben a SnakeyeS sajátos hangzásának továbbfejlesztett formáját prezentálják; azaz semmi másra nem kell számítani; csakis színtiszta, szilárd, kiforrott hangzású heavy metal muzsikára"!

A tracklista:
01. War Machine
02. The Evil Dead
03. New World Order
04. Lose Control
05. I Am Evil
06. Dead Don’t Ride
07. The Clown And The God
08. Death Stranded
09. Sign Of Our Times
10. All Gods Are Dead

A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

Íme a legfrissebb promó-klip, az 'I Am Evil':

Az új album első single-dalát ('The Evil Dead') január közepén tették közzé. Alább elérhető a dal H.P. Lovecraft kozmikus világát idéző videoklipje, valamint az első két hivatalos album-előzetes:

A banda előző megmozdulása 2018 telén történt: hogy Karácsony alkalmából a zenekar kedveskedjen a rajongóknak, feldolgoztak egy Rainbow-klasszikust, a 'Kill The King'-et, ami a lenti videón elérhető, itt pedig ingyenesen letölthető. A felvétel producere a csapat basszusgitárosa / vezére, José Pineda volt, aki a saját, Area 51 elnevezésű stúdiójában alkot.

Bővebb infók, hírek a bandáról és a koncertekről: www.facebook.com/SnakeyesMetal

A SnakeyeS felállása Justi Bala gitárossal és Carlos Delgado dobossal egészült ki. Bemutatkozó EP-jük, a 'Welome To The Snake Pit' 2013 decemberében látott napvilágot. Ezen vendég-szólózik Santi Suarez gitáros is.

A SnakeyeS 2015 márciusában adta ki 'Ultimate Sin' című lemezét, amit a spanyol, valamint a nemzetközi média is meglehetősen pozitív kritikákkal illetett. Az album címadódalának videoklipje - amit az Academy Awards jelöltje / a Goya-díj nyertese, Ricardo Perez rendezett - alább elérhető.

2017 őszére elkészült a csapat második nagylemeze, a 'Metal Monster', aminek kapcsán annak idején az alábbi közlemény érkezett: "A 'Metal Monster' bandánk eddigi legambíciózusabb kreálmánya; egy vérbeli Heavy Metal-energiabomba! Azzal a szándékkal alkottuk meg ezt a szörnyeteget, hogy tökéletesre csiszoljuk a zenekari hangzást; egyben konszolidáljuk a SnakeyeS nevét, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten".

A 'Metal Monster' 2017. november 25-én jelent meg, CD-n és digitális formában (a rendeléseket a banda hivatalos honlapján lehet leadni. Az albumra 11 vadonatúj dal került fel - ezek mindegyikét José Pineda basszusgitáros / hangmérnök saját stúdiójában. A borítót egy spanyol művész, Francisco Garcés tervezte. Íme a mű, a tracklista és a hivatalos album-előzetes:

01. Into The Unknown
02. Evolution
03. (Point of) No Return
04. Cyberkiller
05. Metal Monster
06. Edge of The World
07. Sign of Death
08. Facing The Darkness
09. Your Own Shadow
10. Circus of Fools
11. Rise Up (The Red Plague)

Később megjelent a 'Sign Of Death' című szám szöveges videója, illetve a címadó dal hivatalos klipje is:


'I Am Evil' címmel mutatott be új videoklipet a SNAKEYES együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás