Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Hallgasd végig a CIRITH GORGOR új, 'Sovereign' című albumát!


2019-04-02

Hollandia egyik legrégebbi és legismertebb black metal bandája ismét a Hammerheart Records kiadóval állt össze...

A banda új nagylemeze 2019. április 5-én, pénteken jelenik meg, 'Sovereign' címmel. Az album a lenti lejátszó révén teljes egészében meghallgatható és megrendelhető különféle változatban.

A promóciós közlemény így szól az új album kapcsán: "A Cirith Gorgor Hollandia legrégebb óta létező, legismertebb black metal bandája; immáron 1993 óta tartja a magasban a "Horned One" névvel fémjelzett zászlót - ezidő alatt pedig világszerte felfigyeltek rájuk, köszönhetően dühös, vad és kompromisszumot nem ismerő, erőteljes, egyben dallamos black metal zenéjüknek köszönhetően. Amellett, hogy számos nagysikerű, magas színvonalú stúdió-kiadványt tudhatnak maguk mögött, mindeddig közel 150 élő rituálét viteleztek ki Európa-szerte. Ezeket az okkult performanszokat egy intenzív, zord atmoszféra lengi körül, miközben a banda húzza gondosan és hideg pontossággal megkomponált black metal muzsikáját. Most, 20 évvel a csapat megalakulása után, a Cirith Gorgor minden eddiginél erősebb és elkötelezettebb formában tér vissza a színre; szabadítja a világ extrém metal-rajongóira a Fekete Művészet intenzitását".

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről: www.cirithgorgor.nl


Hallgasd végig a CIRITH GORGOR új, 'Sovereign' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás