Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

28 év után új lemezzel jelentkezik a BLOOD FEAST - hallgasd végig az új albumot!


2017-04-11

A veterán New Jersey-beli thrash metal csapat lemezszerződést kötött a Hells Headbangers kiadóval, és bejelentette visszatérő, 'The Future State of Wicked' című albumát.

A Blood Feast-et Adam Tranquilli gitáros, Gary Markowich énekes, Kevin Kuzma dobos és Lou Starita basszer alapította 1985-ben, Blood Lust néven. A banda rövid idő alatt megírta és felvette kultikussá vált négy-számos demóját, a 'The Suicidal Missions'-t. Nem sokkal ezután újabb taggal bővült a felállás, Michael Basden gitáros érkezése révén. Ezt követően a New Renaissance lemezszerződést ajánlott a zenekarnak, ami ezután Blood Feast néven folytatta működését. 1987-re megszületett a klasszikus 'Kill For Pleasure' album és a 'Face Fate' EP. A sikereknek köszönhetően még abban az évben felkérte őket a Death Angel, előzenekarnak az aktuális USA-turnéra.

Tranquilli a banda második lemezének dalszerzői munkálatai közben lépett ki a felállásból; így a '89-es 'Chopping Block Blues' albumon ismét egy négytagú banda játéka hallható. Ezt követően, különböző okokból kifolyólag 1990-ben feoszlott a csapat, habár 9 év múlva egy koncert erejéig (New Jersey March Metal Fesztivál) ismét összeálltak.

A második reunion ideje 2007-ben érkezett el; azonban ebben a formációban csak két eredeti tag, Tranquilli és Kuzma vett részt. Chris Natalini énekes és Tom Lorenzo basszer 2010-ben érkezett a bandába - ebben az évben léptek fel először a híres német Headbangers Open Air fesztiválon (másodjára 2013-ban).

A Blood Feast jelenlegi felállása 2014-re alakult ki, CJ Scioscia másod-gitáros és Joe Moore dobos állandó taggá válásával. Mindeközben a frontember, Adam javában írta az új dalokat...

A Blood Feast az idei évben olyan világhírű fesztiválokon lépettt fel, mint a japán True Thrash Fest, vagy a clevelandi Hells Headbash 2. Ezen performanszok során már elhangzott néhány vadonatúj dal ('Off With Their Heads',  'The Burn'), így a rajongók már sejthették, hogy valami készülőben van...

A visszatérő album bejelentésének ideje most érkezett el: a Blood Feast 2016 végére teljes egészében felvette harmadik nagylemezét a New Jersey-beli LCBW Recording Stúdióban. A 10-számos mű 2017. április 14-én jelenik meg, 'The Future State of Wicked' címmel, a Hells Headbangers jóvoltából.

A Blood Feast régi és új rajongói kizárt, hogy csalódnának a 'The Future State of Wicked' albumban, mivel ez a lemez erősen hajaz a banda korai kiadványának "szentháromságára" [azaz a 'Kill For Pleasure' (1987), a 'Face Fate' EP (1988) és a 'Chopping Block Blues' (1990) albumok keverékére], mind sebesség, mind brutalitás, mind a fordulatos témák és ritmusok tekintetében (nem véletlen, hiszem a 10-ből 9 dalt, az eredeti gitáros, Adam Tranquilli szerzett); mindössze csak a produkció modernizálódott a kornak megfelelően. Adam mellett Chris Natalini énekes, Tom Lorenzo basszusgitáros, valamint két új tag, Joe Moore dobos és CJ Scioscia gitáros alkotja az új felállást.

A 'The Future State of Wicked' az alábbi borítóval és tracklistával jelenik meg, április közepén:

01. INRI
02. Off With Their Heads
03. Brethren
04. By The Slice
05. The Underling
06. Last Rites
07. Who Prays For the Devil
08. Nein
09. Remnants II
10. The Burn

Néhány nappal a megjelenés előtt - meghallgatás céljából - teljes egészében elérhetővé vált a lemez:

Az albumot itt lehet előrendelni CD-n és digitális változatban.


28 év után új lemezzel jelentkezik a BLOOD FEAST - hallgasd végig az új albumot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás