Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

További amputációra van szükség Steve Grimmett láb-fertőzéséből kifolyólag


2017-01-25

A kultikus Grim Reaper zenekar frontembere, Steve Grimmett egyik végtagját "agresszív fertőzés" okán kellett amputálni. A legfrissebb hírek szerint a zenésznek további amputációra van szüksége...

Mint arról beszámoltunk, Steve és bandája, a Grim Reaper nemrégiben adta ki visszatérő, 'Walking in the Shadows' című albumát, aminek promóciójával legutóbb Dél-Amerikában turnézott a csapat. Január 14-én, szombaton az ecuadori Guayaquil-ben lépett színpadra a banda - a frontember ekkor tudta meg, hogy lábát egy "agresszív fertőzés" érte, aminek okán az utolsó koncertet széken ülve kellett lebonyolítania.

Steve felesége, Millie Grimmett január 17-én a következő nyilatkozatot adta: "Az ecuadori koncert után Steve-et kórházba kellett szállítani, ahol azonnali műtéten esett át, melynek során el akarták távolítani a bokáját és csontjait ért fertőző sejteket. Sajnos az operáció nem sült el a legjobban; így Steve jelenleg egyik lábának amputálására vár... Egyelőre nem tudjuk, végtagjának mennyi részét kell eltávolítani, de sajnos annyi biztos, hogy Steve nagyon-nagyon beteg. Egy gyorsan terjedő, agresszív fertőzés áldozata lett...".

A fentiek okán természetesen le kellett fújni a Grim Reaper dél-amerikai turnéjának hátralevő koncertjeit.

Millie így folytatta sorait: "Remélhetőleg hamarosan én magam is repülőre tudok szállni, hogy Steve mellett lehessek, amíg haza nem engedik a kórházból... Ti pedig ne aggódjatok, a Hang nem vész el!".

Egy nappal később (január 18.) Millie a következőket tette hozzá: "A tegnapi napon eltávolították Steve jobb lábát, térdtől lefelé. A fertőzés ugyanis olyan agresszív volt, hogy a lábfejétől egy éjszaka alatt egészen a térdéig terjedt. Keveset tudtam beszélni vele, de a hangjából érződik, hogy megpróbál pozitívan állni a dologhoz; továbbra is sokat nevet és viccelődik. A jövő héten remélhetőleg haza engedik...".

Millie egy fotót is mellékelt - ezen Steve látható a műtét után, bandatársai társaságában.

A legfrissebb hírek szerint Steve-et továbbra is kórházban ápolják, de január 27-én, pénteken várhatóan haza engedik. Feleségének legfrissebb közleményei szerint a banda többi tagja már hazatért; így a frontember jelenleg egyedül tölti napjait a kórházi ágyon. Hazautaztatásáról az ecuadori brit nagykövetség gondoskodik.

Másik hír, hogy a rajongók létrehoztak egy támogatói oldalt, aminek segítségével Steve egyre növekvő kórházi kezelési költségeit kívánják fedezni.

Az énekes saját közleményében elmondta: "Szeretném megköszönni bandatársaimnak és a rajongóknak a szűntelen támogatást".

Mint az az újabb közleményből kiderült, Steve január 25-én, szerda reggel újabb operáción esik át, lévén "a nyílt seb nem megfelelően gyógyul, egy térd feletti blokkolt artéria miatt". Ennek következtében az énekes térdhajlatát is el kell távolítani, hogy a vér megfelelően áramolhasson végtagjának teljes megmaradt részében.

Hamarosan érkeznek a friss hírek az énekes állapotát illetően.

A Grim Reaper együttes története 1979-ben kezdődött: ebben az évben többszáz metalbandát győzött le az újonc zenekar egy helyi "bandák csatája" versenyen. A sikerek felkeltették az Ebony Records figyelmét, aminek szárnyai alatt három globális sikerű nagylemezt adott ki a banda a '80-as években. 1988-ban azonban jogi vitákban keveredtek a brit kiadóval; így abban az évben feloszlottak. Grimmett ezután olyan bandák élén tűnt fel, mint az Onslaught, a Lionsheart, és a The Sanity Days. Az énekes hangját a mai napig az egyik legkarakteresebb vokálként tartják számon a metal-színtéren.


További amputációra van szükség Steve Grimmett láb-fertőzéséből kifolyólag
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás