Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANTROPOMORPHIA - bemutatta új klipjét és teljes új albumát a holland "nekrofil" death metal banda


2017-02-24

Az AntropomorphiA zenekar nemrég befejezte a 2014-es 'Rites Ov Perversion' album folytatásának felvételeit.

A banda legutóbbi közleménye így szól: "A tavalyi év nagy részét azzal töltöttünk, hogy kidolgoztuk következő albumunk dalait; és most végre sikeresen elvégeztük a rögzítést is. Hiszünk abban, hogy a kreatív evolúció elkerülhetetlen - enélkül ez az entitás jelentőségét vesztené, és az új album munkálatai sem érték volna meg az időt és energiát; ezért megszegtünk minden szabályt és elvárást, és beleadtuk mindenünket ebbe a sötét alkotásba. Per manus autem diabolo".

Az AntropomorphiA két nagylemezt adott ki a 2009 visszatérés óta: mind az 'Evangelivm Nekromantia', mind a 'Rites Ov Perversion' a Metal Blade Records jóvoltából jelent meg. 2016 elején a banda ezek mellett kiadott egy EP-kből és demókból álló kollekciót, 'Necromantic Love Songs' címen.

Következő nagylemezük 'Sermon Ov Wrath' címmel, 2017. február 24-én jelent meg, szintén a Metal Blade gondozásában, CD-n, 180 grammos, fekete / lila / vörös színű és átlátszó bakeliten (limitáltan), valamint digitális formában. A rendeléseket itt lehet leadni.

Ferry Damen énekes-gitáros elmondta: "Eddig messze ez a legváltozatosabb, legerősebb szörnyszülöttünk. A 'Sermon Ov Wrath' teljes egészében át van hatva méreggel; kompromisszumokat és határokat nem ismer. Belépünk tehát a Sátán oltárába, és feláldozzuk ezt a különleges szörnyeteget".

Az alább látható lemezborítót Madeleine Hoogkamer, a 13 Candles Tattoo munkatársa tervezte. A felvételek a dobos (Marco Stubbe) saját stúdiója, az Aftermath falai között zajlottak. A maszterizálást Tore Stjerna végezte, a Necromorbus Stúdióban, "bebiztosítván az album könyörtelen, nyers hangzását".

A tracklista:
01. Sermon Ov Wrath
02. Suspiria de Profundus
03. Murmur Ov The Dead
04. Ad Me Venite Mortui (intro)
05. Crown Ov The Dead
06. Sinful Rapture
07. Within Her Pale Tomb Ov Putrid Lust
08. The Blistering Splendour Ov Darkness
09. In Bestial Decadence

Íme a címadó dal premierje, valamint a 'Crown Ov The Dead' című szám (amiben a Dool énekesnője, Ryanne van Dorst vendégszerepel):

A megjelenés napján a banda közzétette a 'Murmur Ov The Dead' hivatalos videoklipjét, valamint a teljes albumot:

Az AntropomorphiA felállása így néz ki:

Ferry Damen - ének, gitár
Jos van den Brand - gitár
Marc van Stiphout - basszusgitár
Marco Stubbe - dobok


ANTROPOMORPHIA - bemutatta új klipjét és teljes új albumát a holland
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás