Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AYREON - itt a harmadik szöveges videó a 'The Source' albumról!


2017-05-02

A holland gitáros / zeneszerző, Arjen Lucassen és Ayreon nevű projektje néhány napja bemutatta legújabb promó-klipjét, ami a 'Run! Apocalypse! Run!' című számhoz készült.

Az új Ayreon album a Mascot Label Group jóvoltából jelent meg, 2017. április 28-án, 'The Source' címmel.

Lentebb megtekinthető a lemezborító, aminek kapcsán Arjen Anthony Lucassen mester elmondta: "A borítót a zseniális Yann Souetre készítette - az ő nevéhez fűződik a 'The Source' összes illusztrációja. Yann művészete egyébként is nagy hatással volt rám az album kreatív folyamatai során. A lentebb látható animációt nem mellesleg David Letelier valósította meg. Remélem, nektek is épp annyira tetszik ez az alkotás, mint nekem!".

A 'The Source' album négy részre osztott dallistája így néz ki:

Chronicle 1: The Frame
01. The Day That The World Breaks Down
02. Sea Of Machines
03. Everybody Dies

Chronicle 2: The Aligning Of The Ten
04. Star Of Sirrah
05. All That Was
06. Run! Apocalypse! Run!
07. Condemned To Live

Chronicle 3: The Transmigration
08. Aquatic Race
09. The Dream Dissolves
10. Deathcry Of A Race
11. Into The Ocean

Chronicle 4: The Rebirth
12. Bay Of Dreams
13. Planet Y Is Alive!
14. The Source Will Flow
15. Journey To Forever
16. The Human Compulsion
17. March Of The Machines

Az albumon az alábbi vendég-énekesek jutottak szerephez: James Labrie (Dream Theater), a "Történész"; Tommy Rogers (Between The Buried And Me) a "Kémikus"; Simone Simons (Epica) a "Tanácsadó"; Michael Mills (Toehider) a "TH-I"; Floor Jansen (Nightwish) a "Biológus"; Hansi Kürsch (Blind Guardian) az "Asztronómus"; Tobias Sammet (Avantasia / Edguy) a "Kapitány"; Michael Eriksen (Circus Maximus) a "Diplomata"; Nils K. Rue (Pagan's Mind) a "Próféta"; Zaher Zorgati (Myrath) a "Prédikátor"; Tommy Karevik (Seventh Wonder / Kamelot) az "Ellenállás vezetője" és Russell Allen (Symphony X / Adrenaline Mob) az "Elnök".

A vendégzenészek listája így néz ki: Paul Gilbert (Racer X), Guthrie Govan (Asia), Mark Kelly (Marillion), Marcel Coenen (Sun Caged).

A lemezt meg lehet rendelni a kiadó honlapján.

Elsőként a 'The Day That The World Breaks Down' című tétel látott napvilágot az albumról. Ebben az epikus, 13 perces ópuszban vendégszerepel az albumon szereplő összes énekes! Később megjelent az album 'Everybody Dies', 'Star Of Sirrah' és 'Run! Apocalypse! Run!' című száma is - mindhárom elérhető szöveges videón.


AYREON - itt a harmadik szöveges videó a 'The Source' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás