Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEATH THERAPY - új videóval jelentkezett a Becoming The Archetype ex-frontemberének új projektje


2017-03-07

A Death Therapy - amit az ex-Becoming The Archetype frontember, Jason Wisdom alapított - 'Wake Me (When I'm Dead)' címmel mutatott be új videoklipet.

A Death Therapy debütáló nagylemeze 'The Storm Before the Calm' címmel jelent meg február 24-én, a Solid State Records gondozásában. Az albumot meg lehet rendelni.

A Death Therapy zenekart az a Jason Wisdom alapította, aki 1999 és 2011 között a progresszív deathcore-ban utazó Becoming The Archetype frontembere volt. Az új projektben Wisdom a metalzenét ötvözi elektronikus / indusztriális, gótikus és poszt-punk elemekkel. A banda másik tagja Josh Seagraves dobos.

Wisdom az alábbiképpen kommentálta a 'The Storm Before the Calm' albumot: “Mielőtt kiléptem volna a BTA-ból, számos magánügyi problémám adódott, melyek többé-kevésbé azóta sem múltak el. Tudom, hogy a legtöbb keresztény metalbanda leginkább a végzetről és az Armageddonról írja ddalszövegeit - ahogy én is tettem azt a BTA színeiben -, de ezúttal azt éreztem, személyesebb, bensőségesebb dolgokról kell énekelnem, és nem szabad megijednem a fejemben zajló dolgoktól, akkor sem, ha a megoldás igencsak távoliank tűnik... Ha bármi másról írnék, az azt hiszem, nem lenne őszinte ebben a pillanatban... Néha meglehetősen szar az élet; néha konkrétan depressziósnak érzem magam - de a remény sosem hal meg bennem. Úgy érzem tehát, hogy ezt az előbbi két dolgot kell kiírnom magamból, mindenféle cukrozott máztól mentesen...”.

Alább meghallgatható a 'The Lie' című szám, valamint megtekinthető a 'Slow Dance (With Death)' szöveges videója, illetve a 'Wake Me (When I'm Dead)' dal hivatalos klipje.

Bővebb infók a Death Therapy zenekarról a Facebook-on találhatók.


DEATH THERAPY - új videóval jelentkezett a Becoming The Archetype ex-frontemberének új projektje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás