Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent a SHYLMAGOGHNAR második, 'Transcience' című albuma - itt a friss dal-premier!


2018-06-29

A kétszemélyes holland progresszív / melodic death / black metal banda az osztrák Napalm Records-szal kötött lemezszerződést.

A duó atmoszférikus zenéje filozófiai, élettel és álmokkal, természettel és az univerzummal kapcsolatos témák köré épül. Mindezt "súlyos érzelmek és absztrakt miszticizmus" tarkítja. A Shylmagoghnar-t Nimblkorg és Skirge vértestvérek alkotják.

A limburgi banda néhány hónapja megkötötte első lemezszerződését; méghozzá az osztrák Napalm Records-szal: "Izgatottan jelenthetjük be, hogy a jövőben a Napalm Records kötelékében dolgozunk! Érzésünk szerint egy igazán tiszteletreméltó kiadóról van szó - a srácok tele vannak lelkesedéssel és dinamikával; ez pedig ránk is legalább ennyire jellemző. Mondanunk sem kell tehát, hogy a Napalm kiadó passzol a legjobban stílusunkhoz és ideológiánkhoz. A Shylmagoghnar tehát izgatottan várja a kooperáció kezdetét!".

A Shylmagoghnar 2014-ben adta ki debütáló, 'Emergence' című nagylemezét, amit a YouTube-on azóta közel egymillióan hallgattak meg. A Napalm és a banda első közös megmozdulása az 'Emergence' LP-formátumú kiadása volt.

Másik hír, hogy a csapat elvégezte második nagylemeze, a 'Transience' stúdiós munkálatait. Az új album 2018. június 29-én jelent meg. A 'Transience' albummal a banda "tökélyre fejlesztette azt az egyedülálló hangzást, ami az utóbbi években egyértelműen a nevükhöz ragadt".

A tracklista:
01. Transience
02. The Dawn Of Motion
03. As All Must Come To Pass
04. This Shadow Of The Heart
05. The Chosen Path
06. No Child Of Man Could Follow
07. Journey Through The Fog
08. Life

Alább elérhető két videó, amiben a basszusgitár- és a vokál-, illetve a gitár- és az ének-témák rögzítését foglalták össze, egyben megtekinthető a címadó dal és az 'All Must Come To Pass' kisfilmje, plusz a 'Journey Through The Fog' videoklipjének előzetese is:


Megjelent a SHYLMAGOGHNAR második, 'Transcience' című albuma - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás