Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bejelentette harmadik albumát az Entombed A.D., Necrophobic és Unleashed tagok közreműködésében létrejött FIRESPAWN zenekar - itt az új klip!


2019-05-30

A Firespawn 'Abominate' címmel adja ki 2017-es albuma, a 'The Reprobate' folytatását.

Az 'Abominate' a Firespawn harmadik nagylemeze; a 2015-ös debüt-album ('Shadow Realms') és a 2017-es 'The Reprobate' folytatása. Egy előzetes közlemény szerint egy "könyörtelenül gonosz, dühös, istenkáromló death metal album" jelenik meg 2019. június 7-én, a Century Media Records jóvoltából.

Az új lemez alább látható borítóját az a Paolo Girardi festette, aki amellett, hogy a Firespawn első két albumát illusztrálta, többek közt olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Black Breath, a Power Trip, a Chthe'ilist és a legendás Manilla Road.

Lars Göran Petrov (énekes; Entombed) és Victor Brandt (gitáros; Entombed) Alex Friberg-gel (basszusgitáros; Necrophobic, Naglfar) és Fredrik Folkare-ral (gitáros; Unleashed) állt össze; így alakult meg a Firespawn (eredetileg Fireborn néven). A zenekar 2015-ben megtalálta dobosát is; mégpedig a Dark Funeral-ból és a Defleshed együttesből ismert Matte Modin személyében. Ez a felállás rögzítette tehát az új albumot, aminek kapcsán így nyilatkoztak a tagok: "Ezen a lemezen minden korábbinál többet adunk magunkból - konkrétan kilépünk komfortzónánkból. Az új dalok tehát sokkal inkább heavy metal-hatásúak... Egyébként sem volt soha az a célunk, hogy egy death metal banda legyünk, a szó általános értelmében; ezért mindig is arra törekedtünk, hogy szélsőségek felé toljuk a dolgokat; folyamatosan változtassuk a hangzáson, stb... Ez a Firespawn lényege. Kibaszott, őrült metalzenét játszani! Az 'Abominate' című kollekcióval új területeket fedezünk fel - olyan helyekre is eljutunk, ahol még death metal banda korábban nem járt. Hallgassátok meg ezt a lemezt, és megértitek, miről beszélünk!".

A tracklista:
01. The Gallows End
02. Death and Damnation
03. Abominate
04. Heathen Blood
05. The Great One
06. Cold Void
07. The Hunter
08. Godlessness
09. Blind Kingdom
10. The Undertaker
11. Black Wings of the Apocalypse

Az 'Abomination' első ízelítője, a 'The Great Ones' című szám alább meghallgatható. Újabban megjelent a 'The Hunter' című szám és a 'The Gallows End' kisfilmje is.

Az új album előrendelhető limitált digipak CD-n, bakeliten, digitálisan és különbözp box-szettek, merchandise termékek formájában - erről bővebb infókat itt lehet találni.


Bejelentette harmadik albumát az Entombed A.D., Necrophobic és Unleashed tagok közreműködésében létrejött FIRESPAWN zenekar - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás