Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STORMHAMMER - 'Seven Seals' címmel jelenik meg a német power metal banda új albuma; itt a címadó dal videoklipje!


2019-05-12

A müncheni speed / power metal együttes két évvel legutóbbi nagylemeze, a 'Welcome to the End' megjelenése után jelentkezik új stúdió-anyaggal.

A 'Seven Seals' című albumot május 24-én adja ki a Massacre Records. Az új lemez borítóját ezúttal is Jan Yrlund (Apocalyptica, Manowar) tervezte. A dalok keverését és maszterizálását a banda új énekese, Matthias Kupka végezte el a Maxiwork Stúdióban.

A 'Seven Seals' hangzását "keménység és modernitás" jellemzi. Egy vérbeli speed / thrash / power metal albumra számíthatunk, tele fogós dallamokkal és fülbemászó refrénekkel. Emellett természetesen a bandától megszokott, nyeres riffek és precízen megkomponált gitárszólók sem maradnak el.

A tracklista:
01. Sleepwalker
02. Prevail
03. Under The Spell
04. Taken By The Devil
05. Seven Seals
06. Your Nemesis
07. Keep Me Safe
08. One More Way
09. Downfall
10. Deal With The Dead
11. Old Coals

A 'Seven Seals' első nyilvános dala, a 'Prevail' megjelent hivatalos szöveges videó formájában. Később napvilágot látott a címadó dal és az 'Under The Spell' hivatalos klipje is - a premierek lentebb elérhetők.

A Stormhammer felállásában legutóbb 2014-ben történt változás. Ekkor tért vissza a bandába Chris Widmann dobos (ex-Emergency Gate), valamint ekkor lépett be Jürgen Dachl énekes (ex-Flood Of Ages) is. 2013 óta új szólógitárosa is van a csapatnak: ő a Shadowland-ből ismert Bernd Intveen. A banda két eredeti tagja tehát Manny "Maniac" Ewender ritmusgitáros és Horst Tessmann (ex-Lizard, ex-S.P.Q.R., ex-Steamhammer) basszer, akik 1993 óta zenélnek a Stormhammer színeiben. Az új énekes, Matthias Kupka (Emergency Gate, ex-Suidakra) 2018-ban váltotta le Dachl-t.

A Stormhammer legutóbbi nagylemeze, a 'Welcome to the End' 2017 márciusában jelent meg, szintén a Massacre Records jóvoltából.


STORMHAMMER - 'Seven Seals' címmel jelenik meg a német power metal banda új albuma; itt a címadó dal videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás