Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kiadta új, 'Deeds of Ruthless Violence' című albumát a DERANGED - itt az új "karantén-videó"!


2020-04-28

A svéd death metal banda 2016-ban adott ki legutóbb új albumot. Ezt követően énekest váltottak; most pedig kiadták legfrissebb nagylemezüket.

A Deranged a Malmö-beli Berno Stúdióba (Amon Amarth, The Crown, Witchery) vonult be, hogy felvegye tizedik nagylemezét; a 2016-os 'Struck By A Murderous Siege' (2016) folytatását. Az új lemez 2020. március 27-én jelent meg, 'Deeds of Ruthless Violence' címmel, az Agonia Records kiadó jóvoltából.

A banda friss közleménye így szól: "Visszatértünk a Berno Stúdióba, hogy felvegyük tizedik nagylemezünket, amin nyolc dalnyi könyörtelen, kegyetlenül brutális, csonttörően pusztító dal fog felkerülni! Az új albumot 2020 tavaszán adjuk ki az Agonia Records révén. A stúdiós felállásunk a következőképpen nézett ki: Johan Bergström ének, Thomas Ahlgren gitár, Andreas Johansson basszusgitár, Rikard Wermen dobok".

"Ahogy szól ez az album, pontosan úgy kell szólnia a death metalnak!" - tette hozzá Rikard Wermén dobos / dalszerző, aki immáron több mint 3 évtizede mestere a bandának. "Nincsenek trükkök, nincsenek kosztumök, nincs színpadi műsor, nincs szarakodás. Ez semmi más, csakis színtiszta, könyörtelen metalzene, a lehető legerőszakosabb, legintenzívebb módon előadva!".

Az alább látható lemezborítót ezúttal is Mike Hrubovcak (Grave, Six Feet Under, Sinister, stb.) készítette. Íme a mű és a dallista:

01. Necro-Bulimia Interfering Afterlife
02. Engulfed By Hate I Stab To Kill
03. Level Of Lividity
04. Carnal Provision For The Rotten Masses
05. Through Stages Of Putrefaction
06. Carried In Pain, Released By Torture
07. Quarantine Required For Living Entities
08. I Send You Half The Kidney I Took

Az első ízelítő, a 'Necro-Bulimia Interfering Afterlife' című szám szöveges videója itt érhető el:

Újonnan megjelent a 'Carnal Provision For The Rotten Masses' című szám klipje, amit Tobias Ankarbranth és Elis Edin Markskog (Wheelmust Production) rendezett. Íme a premier:

Alább végighallgatható a teljes album:

A rendeléseket az alábbi képre kattintva lehet leadni:

A lemez megjelenését követően a csapat közzétette a 'Quarantine Required For Living Entities' című szám playthrough-videóját, amit a dal címének megfelelően a karantén ideje alatt forgattak:

A Deranged 2017 februárjában cserélt énekest: Anders Johansson utódja Johan Bergström (Visceral Bleeding) lett. Mindezt akkoriban így kommentálta a banda: "2016 egy pokolian fasza év volt a Deranged számára. Megrendeztük első USA-beli koncertünket (a Maryland DeathFest-en), egy csodálatos hetet töltöttünk Indonéziában, leigazoltunk az Agonia Records-hoz, majd felvettük és kiadtuk kilencedik albumunkat, ami igazán intenzívre és keményre sikeredett! 100%-ig hálásak vagyunk tehát mindazért a támogatásért, amit a szervezőktől, a médiától, és legfőképpen TŐLETEK, rajongóktól kaptunk!".

"Most elérkeztük a 2017-es év év első híréhez, ami egyben rossz és egyben jó. Kezdenénk az előbbivel: Anders elhagyta a bandát. A jövőben a családjára szeretne koncentrálni; mi pedig ezt megértjük, hégy barátokként válunk meg tőle, a legjobbakat kívánva. Most pedig a jó hír: habár Anders helyét nem könnyű betölteni, nekünk mégis sikerült megtalálnunk méltó utódját, Johan Bergström személyében. Johan egy régi barátunk; korábban számos projektben zenéltünk együtt; így szerintünk kétség nem fér hozzá, hogy a általa a Deranged brutalitása újabb szintre kerül, mind színpadi, mind stúdiós tekintetben. Aki látta már őt énekelni más bandákban, az tudja, hogy egy véres és kegyetlen erőműről van szó; egy igazi pokoli hangról. Egyszóval: alig várjuk már, hogy pusztulást hozzunk Európára ezzel a megújult felállással!".

A Deranged 2016 végén adta ki legutóbbi / visszatérő, 'Struck By A Murderous Siege' című albumát (erről bővebben itt írtunk). A lemez promóciójával és az új énekes bemutatásával 2017 tavaszán turnézott a csapat Európában.


Kiadta új, 'Deeds of Ruthless Violence' című albumát a DERANGED - itt az új
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás