Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Nekilátott új albuma munkálatainak a DERANGED


2019-11-20

A svéd death metal banda 2016-ban adott ki legutóbb új albumot. Ezt követően énekest váltottak; most pedig nekiláttak következő nagylemezük stúdiós munkálatainak.

A Deranged a Malmö-beli Berno Stúdióba (Amon Amarth, The Crown, Witchery) vonult be, hogy felvegye tizedik nagylemezét; a 2016-os 'Struck By A Murderous Siege' (2016) folytatását. Az új lemez várhatóan 2020 első felében jelenik meg, az Agonia Records kiadó jóvoltából.

A banda friss közleménye így szól: "Visszatértünk a Berno Stúdióba, hogy felvegyük tizedik nagylemezünket, amin nyolc dalnyi könyörtelen, kegyetlenül brutális, csonttörően pusztító dal fog felkerülni! Az új albumot 2020 tavaszán adjuk ki az Agonia Records révén. Az albumcímet egyelőre nem áruljuk el, de a néhány dalcímet bejelenthetünk: ‘Quarantine Required for the Rotten Masses’, ‘Engulfed by Hate I Stab To Kill’ , ‘Carnal Provision For The Rotten Masses’... A felállásunk pedig a következő: Johan Bergström ének, Thomas Ahlgren gitár, Andreas Johansson basszusgitár, Rikard Wermen dobok".

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Deranged 2017 februárjában cserélt énekest: Anders Johansson utódja Johan Bergström (Visceral Bleeding) lett. Mindezt akkoriban így kommentálta a banda: "2016 egy pokolian fasza év volt a Deranged számára. Megrendeztük első USA-beli koncertünket (a Maryland DeathFest-en), egy csodálatos hetet töltöttünk Indonéziában, leigazoltunk az Agonia Records-hoz, majd felvettük és kiadtuk kilencedik albumunkat, ami igazán intenzívre és keményre sikeredett! 100%-ig hálásak vagyunk tehát mindazért a támogatásért, amit a szervezőktől, a médiától, és legfőképpen TŐLETEK, rajongóktól kaptunk!".

"Most elérkeztük a 2017-es év év első híréhez, ami egyben rossz és egyben jó. Kezdenénk az előbbivel: Anders elhagyta a bandát. A jövőben a családjára szeretne koncentrálni; mi pedig ezt megértjük, hégy barátokként válunk meg tőle, a legjobbakat kívánva. Most pedig a jó hír: habár Anders helyét nem könnyű betölteni, nekünk mégis sikerült megtalálnunk méltó utódját, Johan Bergström személyében. Johan egy régi barátunk; korábban számos projektben zenéltünk együtt; így szerintünk kétség nem fér hozzá, hogy a általa a Deranged brutalitása újabb szintre kerül, mind színpadi, mind stúdiós tekintetben. Aki látta már őt énekelni más bandákban, az tudja, hogy egy véres és kegyetlen erőműről van szó; egy igazi pokoli hangról. Egyszóval: alig várjuk már, hogy pusztulást hozzunk Európára ezzel a megújult felállással!".

A Deranged 2016 végén adta ki visszatérő, 'Struck By A Murderous Siege' albumát (erről bővebben itt írtunk). A lemez promóciójával és az új énekes bemutatásával 2017 tavaszán turnézott a csapat Európában.


Nekilátott új albuma munkálatainak a DERANGED
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás