Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HATE - friss szöveges videó a 'Tremendum' című albumról: 'Sea Of Rubble'


2017-05-29

A Hate új nagylemezét május 5-én adta ki az osztrák Napalm Records...

A 'Tremendum' albumon újabb szintlépést produkál a Hate együttes; lévén ezúttal tőlük eddig szokatlan elemekkel vegyítették dalaikat. Egyedi dal-struktúrák, progresszív ütemek, autentikus zenei betétek és egy teljes egészében megújult, a korábbiaknál erőteljesebb hangzás - többnyire ezek jellemzik az új stúdiólemezt.

A Hate frontembere, Adam Buszko elmondta az alább látható lemezborító kapcsán (ami Daniel Rusiłowicz illusztrált): "A borítón látható rajz éjjelisast ábrázol (lengyelül: lelek). Ahogy a neve is elárulja, ez egy éjszakai madár, amit a kereszténység előtti időkben komoly tisztelet övezett a különféle szláv törzsekben. Az emberek hitték, hogy az éjjelisas ellopja a haldoklók lelkét, és tovább adja azt az életképes személyeknek. Mindennek a gyakorlata úgy zajlott, hogy az állatok nagy számban összegyűltek, és hosszú órákon keresztül vésték áldozataik testét. Nem véletlenül nevezték őket a “halál hírhozóinak”... Mivel ez az album tele van különböző szláv történelmi utalásokkal, úgy gondoltuk, az éjjelisas remek szimbóluma lenne új dalaink mondandójának".

A 'Tremendum' - melynek jelentése: "hátborzongás", "az istenségektől való félelem" - címe egy archaikus kifejezés, ami egyaránt jelent jót és rosszat. Az azonban csak a lemez meghallgatása után derül ki, hogy a Hate e fogalom melyik oldalát képviseli...

A május 5-én, a Napalm Records jóvoltából (digipak CD-n, digitálisan és LP-n) megjelent 'Tremendum' dallistája így néz ki:

01. Asuric Being
02. Indestructible Pillar
03. Svarog's Mountain
04. Numinosum
05. Fidelis Ad Mortem
06. Into Burning Gehenna
07. Sea Of Rubble
08. Ghostforce
09. Walk Through Fire
10. Hearts Of Steel (bónusz track)

Az első dal-premier, az 'Asuric Being' lentebb elérhető dalszöveges videó formájában. A dalt Rudolf Steiner filozófia koncepciói ihlették. Szintén lentebb érhető el a 'Numinosum' című szám hivatalos videoklipje és a 'Walk Through Fire' audiója. Néhány nappal a lemez megjelenése után közzétették az 'Indestructible Pillar' című szám hivatalos dobos playthrough-videóját, valamint a 'Sea Of Rubble' szöveges klipjét is.

A Hate legutóbbi albuma, a 'Crusade:Zero' 2015 februárjában jelent meg, szintén a Napalm Records jóvoltából. Slawomir "Mortifer" Archangielskij, a banda eredeti basszusgitárosa nem sokkal ezt megelőzően, 2014. április 6-án hunyt el álmában - mint arról korábban beszámoltunk - a banda németországi turnéjának egyik bulija után.

A banda jelenlegi felállását a következő zenészek alkotják: Atf Sinner gitáros-énekes, Pavulon dobos, Apeiron basszusgitáros és Domin gitáros.


HATE - friss szöveges videó a 'Tremendum' című albumról: 'Sea Of Rubble'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás