Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

COMMUNIC - 6 év után elkészült az új album, a 'Where Echoes Gather'; itt a friss videoklip!


2017-10-20

A norvég prog-power metal banda a hamburgi székhelyű AFM Records-szal kötött nemrég szerződést...

A legfrissebb hírek szerint a banda elvégezte a végső simításokat nagysikerű 2011-es, 'The Bottom Deep' című albumának folytatásán. Következő albumuk, a 'Where Echoes Gather' megjelenése 2017. október 27.-re várható.

"Visszatértünk a gyökerekhez. Ezúttal azzal az Endre Kirkesolával stúdióztunk, aki a DUB gyárat vezeti, és aki annak idején első demó-kiadványaink elkészítésénél segédkezett" - közölte nemrég a Communic.

A banda mindeddig négy nagylemezt adott ki ['Conspiracy In Mind' (2005), 'Waves Of Visual Decay' (2006), 'Payment Of Existence' (2008), 'The Bottom Deep' (2011)], mindegyiket a Nuclear Blast jóvoltából. A magas kritikai elismerések már az első naptól fogva vágigkísérték a Communic történetét - világszerte széleskörű rajongótáborok várták tehát 6 éven keresztül az újabb fejezetet.

A 'Where Echoes Gather' albummal tehát elképzelhető, hogy hivatalosan is "legendás" státuszba lép a banda. A Communic első AFM Records-nál megjelenő lemeze ugyanis nem más, mint egy sötét és atmoszférikus mestermű, amit ugyanaz a három kivételes tehetség alkotott meg, aki annak idején a bandát is alapította. A Communic karakterisztikus prog / power / thrash metal keveréke ezúttal is modern hangzással és minden eddiginél relevánsabb módon szól - kétség nem fér tehát hozzá, hogy minden régi és új rajongó elégedett lesz az új dalokkal.

A 'Where Echoes Gather' megjeleni digipak CD-n, digitálisan, valamint 250-250 példányszámra limitált, kétféle színű (arany és vörös) bakeliten. Az alább látható borító a legendás Eliran Kantor (Testament, Sodom, Iced Earth) műve.

A tracklista:
01. The Pulse Of The Earth (Part 1 – The Magnetic Center)
02. The Pulse Of The Earth (Part 2 – Impact Of The Wave)
03. Where Echoes Gather (Part 1 – Beneath The Giant)
04. Where Echoes Gather (Part 2 – The Underground Swine)
05. Moondance
06. Where History Lives
07. Black Flag Of Hate
08. The Claws Of The Sea (Part 1 – Journey Into The Source)
09. The Claws Of The Sea (Part 2 – The Underground Swine)

Digipak bónuszok:
10. Watching It All Disappear (Live In Studio 2017)
11. At Dewy Prime (Live In Studio 2017)
12. Waves Of Visual Decay (Acoustic Live Version – 10th Anniversary Concert)

Az első dal-premier, a 'Where Echoes Gather (Part 1 – Beneath The Giant)' és a 'Where Echoes Gather (Part 2 – The Underground Swine)' szöveges videója, valamint a 'The Pulse Of The Earth (Part 1 - The Magnetic Center)' hivatalos kisfilmje lentebb elérhető:

Alább megtekinthető a csapat friss videó-üzenete, amiben az AFM-mel kötött szerződést jelentik be, egyben megtekinthető az új album első hivatalos előzetese is:

A Communic legutóbbi lemeze, a 'The Bottom Deep' 2011 júliusában jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából.

 

COMMUNIC - 6 év után elkészült az új album, a 'Where Echoes Gather'; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás