Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült a DEATHWHITE második nagylemeze, a 'Grave Image'


2019-07-19

Az amerikai dark metal zenekar tavasszal vonult stúdióba, hogy felvegye második, 'Grave Image' című nagylemezét.

A Deathwhite a 2017-es 'For a Black Tomorrow' folytatásának hangszeres témáit a Cerebral Audio Productions Stúdióban rögzítette, azzal a Shane Mayer hangmérnökkel, aki az előző lemez producere volt. A vokálokat emellett a legendás Erik Rutan floridai Mana Stúdiójában vették fel. A végleges masztert a veterán svéd guru, Dan Swanö végezte el.

"Nagyon örülünk, hogy ezúttal is Shane Mayer-rel dolgozhattunk, mivel ő páratlanul fantasztikus, részletes munkát végez. Adódtak közöttünk némi geográfiai különbségek az utóbbi időben; így a vokálokat már Erik Rutan hibátlan stúdiójában, a floridai Manában rögzítettük, Art Paiz hangmérnök segítségével. Amint pedig véglegessé vált a mix, maszterizálás céljából átküldtük az anyagot a legendás Dan Swanö-nek, akit óriási tisztelet övez részünkről, lévén igazán epikus zenei és produceri múlttal rendelkezik".

"Nem mellesleg már elkezdtük leszervezni a jövőbeni koncerteket, melyek a 'Grave Image' megjelenését fogják övezni. Hamarosan közzéteszünk minden részletet az albummal és a turnéval kapcsolatban...".

A banda bemutatkozó EP-inek (2014 - 'Ethereal', 2015 - 'Solitary Martyr') folytatása, azaz az első nagylemez, a 'For a Black Tomorrow' egy "érzelmes vokálokkal, dallamos, de észbontó riffekkel, választékos dob-témákkal és depresszív atmoszférával felszerelt" album.

A 'For a Black Tomorrow' rögzítését 2016 augusztusa és októbere között eszközölte a banda, a Cerebral Audio Productions Stúdióban, Shane Mayer hangmérnök közreműködésében. A lemezt már 2017 márciusában kiadták digitális formában, de a miután a Season Of Mist kiadó felkarolta a bandát, 2018. február 23-án hivatalos változatban, CD-n is megjelent a lemez (a rendelést itt lehet leadni).

Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Dreaming The Inverse' dal kisfilmje, ami a Deathwhite első hivatalos videoklipje. A videót a MyGoodEye munkatársa, David Brodsky rendezte. Szintén lentebb hallgatható meg a teljes album.

A lemezborító Jérôme Comentale (aka Pyrogas) műve.

A tracklista:
01. The Grace of the Dark
02. Contrition
03. Poisoned
04. Just Remember
05. Eden
06. Dreaming the Inverse
07. Death and the Master
08. Prison of Thought
09. For a Black Tomorrow


Elkészült a DEATHWHITE második nagylemeze, a 'Grave Image'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás