Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HEADSTONES - klip-premier a 'Little Army' albumról: 'Devil's On Fire'


2017-05-10

A veterán banda néhány hete banda stúdióba vonult, hogy felvegye soron következő, 'Little Army' albumát, amit nyár elején jelentet meg a zenekar új partnere, a Cadence Music kiadó.

A Headstones a rajongók bevonásával rögzítette új albumát, Hugh Dillon és Chris Osti producelésében. A banda emellett a teljes munkálatokat élőben közvetítette közösségi oldalain, a kingstoni Bathouse Stúdióból, a torontói Revolution Stúdióból és a New York City-beli Engine Room Audio Stúdióból. Az első stúdiós klip lentebb megtekinthető felvételekről.

A Headstones napjainkban is Kanada egyik legkeményebb dolgozó, legsikeresebb hard rock bandájának számít. Az 1987-ben alakult együttes debütáló albuma, a 'Picture of Health' (1993) az ország zene-történelmének egyik legsikeresebb rock-lemeze: a platina minősítésű album több mint százezer példányban kelt el, és olyan világhírű slágerek szerepeltek rajta, mint a 'When Something Stands For Nothing', a 'Cemetery', a 'Tweeter And The Monkey Man' és a 'Three Angels'.

A Headstones három évtizedes karrierje során további hét stúdióalbumot adott ki; nevéhez számos toplistás single-dal köthető. Intenzív és autentikus performansz-stílusuk továbbra is az egyik legfontosabb ismertetőjelük. Slágerek hard rock-nótáik - melyek kemény riffekkel és brutálisan őszinte dalszövegekkel vannak felszerelve - idén egy újabb, 'Little Army' című albumon teljesednek ki.

A 'Little Army' június 2-án jelenik meg, a banda új kiadója, az Iain Taylor által alapított Cadence Music Group jóvoltából jelenik meg. Ízelítőképpen megjelent a vadonatúj, 'Devil's On Fire' című single videoklipje, ami a lemez előrendelése esetén ingyenes letölthető.

A Facebook-on, a Twitter-en, az Instagram-on és a YouTube-on meg lehet tekinteni az album rögzítése során készült felvételeket - ezekből néhány részlet lentebb is elérhető.


HEADSTONES - klip-premier a 'Little Army' albumról: 'Devil's On Fire'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás