Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BLACKTOP MOJO - szeptemberben jelenik meg a texasi southern rockerek harmadik albuma, az 'Under the Sun'


2019-09-07

A Blacktop Mojo hamarosan kiadja új stúdióalbumát, 'Burn the Ships' címen. A lemezről most megjelent egy új videoklip.

A Blacktop Mojo 2019. szeptember 13-án kiadja harmadik, 'Under the Sun' című nagylemezét, aminek előrendeléséről és támogatásáról itt találhatók további információk.

Az 'Under the Sun' borítója és dallistája így néz ki:

01. Lay It On Me
02. Set It Free
03. Come Get Your Coat
04. Keep
05. It Won't Last
06. All Mine Now
07. Can't Sleep
08. The Lashing (Ghost)
09. The Void
10. Under The Sun

Az 'Under the Sun' a banda nagysikerű, 2017-es, 'Burn the Ships' című albumának folytatása. Az új lemez első single-dala, a 'Can’t Sleep' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, aminek koncepcióját maga a frontember, Matt James ötlötte ki.

Megelőzően az új lemez megjelenését, a banda közzétett egy "live acoustic" videó-sorozatot, aminek hang- és képanyagát saját stúdiójuk nappalijában vették fel. Az 'Under the Sun' megjelenéséig minden nap közzétesznek egy új epizódot - ezeket itt lehet megtalálni.

A Blacktop Mojo 2017. március 10-én adta ki legutóbbi, második stúdióalbumát, 'Burn the Ships' címen. A 'Burn the Ships' album - amit Philip Mosley és Jimmy Johnson producelt, valamint Austin Deptula (Rosewood Studios) kevert - megrendelhető a Bandcampen.

Néhány hete megjelent a 'Prodigal' című szám klipje, amihez a banda a következőket fűzte: "Több mint egy évvel ezelőtt összeálltunk néhány baráttal, hogy videoklipet forgassunk a 'Prodigal' című számhoz. Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy most végre kiadhatjuk ezt a kisfilmet. Köszönet minden havernak, aki segített életre kelteni ezt a nótát. Nem számít, merre mégy, mindenhova magaddal viszel egy darabot abból, ami vagy".

Szintén lentebb érhető el a 'Pryomaniac' dal, a 'Where The Wind Blows' dal videoklipje, amit a banda szülővárosában, a texasi Palestine-ben forgattak, abban a klubban, ahol annak idején először álltak színpadra.

A 'Burn the Ships' dalait a Nashville-beli Sound Emporium Stúdióban és a texasi Audioworx Stúdióban vette fel a banda. A felvételekbe több hangszeren is besegített a producer, Mosley (többek közt bendzsón, akusztikus gitáron, mandolinon és billentyűkön). Az alább látható lemezborítót Chase Gregory tervezte.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a www.blacktopmojo.com oldalon találhatók.


BLACKTOP MOJO - szeptemberben jelenik meg a texasi southern rockerek harmadik albuma, az 'Under the Sun'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás