Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

AVERSIO HUMANITATIS - 9 év után új nagylemezt adnak ki a spanyol black metalisták


2020-03-21

A madridi blackened death metal csapat 'Behold the Silent Dwellers' címmel látta el második nagylemezét, ami 9 évvel az 'Abandonment Ritual' című debüt-album megjelenését követően láét napvilágot.

Az Aversio Humanitatis új, 'Behold the Silent Dwellers' című stúdióalbumát a Debemur Morti Productions  adja ki 2020. június 19-én, mint a 2011-es debütáló nagylemez és a 2017-es 'Longing for the Untold' EP folytatása.

Az új albumot A. (ének, basszusgitár), S. (gitár, basszusgitár), J. (dobok) és N.H.T (gitáros) rögzítette. A dalszövegek és a koncepció A., a zene és a hangszerelés pedig S. és J. nevéhez fűződik. A produceri és a mixer munkákat szintén S. látta el, a madridi Empty Hall Stúdióban; a lemezborítót pedig A. tervezte.

A tracklista:
01. The Weaver Of Tendons
02. The Presence In The Mist
03. The Sculptor Of Thoughts
04. The Wanderer Of Abstract Paths
05. The Watcher In The Walls
06. The Scribe Of Dust

A 'Behold the Silent Dwellers' albumot itt lehet előrendelni különféle formában. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható az első nyilvános új dal, a 'The Wanderer Of Abstract Paths':


AVERSIO HUMANITATIS - 9 év után új nagylemezt adnak ki a spanyol black metalisták
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás