Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KINGS OF BROADWAY - itt az olasz hard rock banda új videoklipje, a 'Berserk'!


2017-04-11

Aldo Lonobile, az egyik legnevesebb olasz gitárvirtuóz / a Secret Sphere, a Civilization One és a Shadowspell alapítója 2011-ben hozta létre a K.O.B. projektet.

Lonobile néhány régi barátjával közösen írta meg és demózta fel a Kings Of Broadway első dalait. A projektben Luca Cartasegna (ex-Secret Sphere) dobos, Ricky Messeri gitáros és J.J. Andreone (Odd Dimension, A Perfect Day) basszusgitáros vesz részt, tovább csiszolván a frontember egyébként is tökéletes dalszerző-készségét. Mindehhez persze egy kiváló énekesre is szükség volt... Néhány potenciális jelölt meghallgatása után J.J. beajánlotta egy jóbarátját, Tiziano Spigno-t (aki később a Lucky Bastardz frontembere lett). Tiziano különleges hangja és erőteljes vokálja végül teljessé tette Lonobile hard rocker álmait, megvalósítván a Kings Of Broadway projektet!

2012 és 2015 közös a K.O.B. - kisebb-nagyobb megszakításokkal - megalkotta debütáló stúdióalbumát, ami hangzásával és egyedi stílusával minden bizonnyal felveszi a kesztyűk a '70-es / '80-as évek rock-legendáival!

Miután a K.O.B. első felvételeire 2016-ban több lemezkiadó is felfigyelt, a bandának nem volt könnyű választása, de végül a német Pride & Joy Music Records-szal kötött szerződést. Ennek értelmében, a 'Kings of Broadway' album 2017. április 28-án végre megjelenhet!

Az album felvételei Tancredi Barbuscia producelésében zajlottak, a GreenRiver Studio falai között; a vokál-témák rögzítésében emellett részt vett a híres Michele Luppi (MiLu's RockLab II) és Roberto Priori (PriStudio) is. A keverést és a maszterizálást a szintén jól ismert Simone Mularoni látta el saját, San Marino-beli Domination stúdiójában.

Alább megtekinthető a bemutatkozó album első ízelítője, valamint elérhető a friss videoklip, a 'Berserk':

A Kings Of Broadway Facebook-oldala itt érhető el.


KINGS OF BROADWAY - itt az olasz hard rock banda új videoklipje, a 'Berserk'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás