Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

7 év után új albummal tér vissza a THROUGH THE EYES OF THE DEAD


2017-02-21

A veterán deathcore zenekar több mint 5 éven keresztül szünetelt, de 2016-ban végre eljött a nagy visszatérés ideje....

A legfrissebb hírek szerint a Through The Eyes Of The Dead világraszóló lemezszerződést kötött az Entertainment One Music (eOne) / Good Fight Music kiadókkal. Visszatérő nagylemezük várhatóan még ebben az évben megjelenik.

Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy az eOne / Good Fight partnereiként szabadíthatjuk a világra új kiadványunkat. Rengeteg időt és energiát fektettünk ebbe a lemezbe - nyilvánvalóan karrierünk eddigi legjobb dalaival szolgálhatunk nektek” - közölte Jake Ososkie basszusgitáros.

Amikor 2003-ban megalapítottuk ezt a bandát, még gondolni sem mertük volna, hogy egyszer ilyen messzire eljutunk... Az elmúlt hónapokban sikerült megírnunk azt az albumot, ami pályafutásunk tökéletes következő fejezeteként képzeltünk; és nagyon boldogok vagyunk, hogy a Good Fight és az eOne jóvoltából adhatjuk ki ezeket a nagyszerű dalokat” - tette hozzá Justin Longshore gitáros.

A banda már 2015 karácsonya alkalmából közzétett egy vadonatúj demó-dalt a rajongók számára. A felvétel - aminek végleges verziója várhatóan felkerül az új nagylemezre - lentebb érhető el.

"Végre itt van! 5 év elteltével új TTEOTD anyaggal bombázhatjuk a füleiteket. Jelenleg a seggünket is szétdolgozzuk az új lemezen; és az eddigiek alapján bátran mondhatjuk: ez lesz a valahavolt legjobb albumunk! Ezért kérünk titeket, osszátok meg ezt az új számot, és írjátok meg kommentben véleményeteket. Annyit azért fontos megjegyezni, hogy ez csak egy elő-produkciós szerzemény - 2017-ben azonban jön az igazi mestermű is!".

Friss hírekért érdemes ellátogatni a TTEOTD Facebook-oldalára.

A Through The Eyes Of The Dead legutóbbi nagylemeze 2010 februárjában jelent meg, 'Skepsis' címmel, a Prosthetic Records jóvoltából.


7 év után új albummal tér vissza a THROUGH THE EYES OF THE DEAD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás