Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Idén kiadja harmadik albumát az ausztrál EARTH ROT zenekar


2019-07-02

Az ausztrál blackened death metal banda a Season Of Mist kiadóval kötött lemezszerződést.

A zenekar friss közleménye így szól: "Izgatottan jelentjük be, hogy világraszóló lemezszerződést kötöttünk a Season Of Mist Records-szal! Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan kiadóval állhattunk össze, aminek régi nagy tisztelői vagyunk, és ahol megjelentek az utóbbi évek legjobb extrém metal-lemezei. Nem is beszélve arról a gazdag és szép történelemről, amit a Season Of Mist néhány ausztrál metalbandával közösen ápol... Alig várjuk már, hogy hallhassátok, min dolgoztunk az utóbbi időben, és végre kiadhassuk eddigi legkreatívabb munkánkat!".

A tervek szerint még ebben az évben megjelenik az Earth Rot harmadik, egyelőre cím nélküli albuma.

A Perth városából származó Earth Rot egy 2013-ban alakult death / black metal banda, ami a kezdetekben még grindcore formációként működött. A Tom Waterhouse gitáros-vokalista és Jared Bridgemanhe basszusgitáros-énekes által alapított csapat első albuma 2014-ben jelent meg, 'Follow the Black Smoke' címen.

A globális underground-körökben nagy sikereket arató album folytatása 2017 elejére készült el. A banda ezúttal Sam Allen és maga Bridgeman producelésében vette fel újabb, 'Renascentia' című albumát, a nyugat-ausztráliai Electric City Stúdióban. A hanganyag keverését nem más, mint a legendás Erik Rutan (Hate Eternal) végezte, a floridai Mana Recording Stúdió falai között. A lemezen vendégként tűnik fel a norvég "black-jazz" banda, a Shining szaxofonos frontembere, Jørgen Munkeby (a 'The Bones That Lay Beneath The Earth' című számban).

A két album promóciójával a banda a világ minden táján fellépett: olyan neves bandák előzenekaraként turnéztak Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és hazájukban, Ausztráliában, mint a Fleshgod Apocalypse, a Psycroptic, a Vader és a Marduk.

A 'Renascentia' című albumot CD-n és digitális formában is meg lehet rendelni és hallgatni a banda hivatalos Bandcamp-oldalán.


Idén kiadja harmadik albumát az ausztrál EARTH ROT zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás