Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Pénteken kiadja harmadik albumát az ausztrál EARTH ROT zenekar - itt a teljes stream!


2020-03-11

Az ausztrál blackened death metal banda a Season Of Mist kiadóval kötött lemezszerződést.

A zenekar közleménye így szól: "Izgatottan jelentjük be, hogy világraszóló lemezszerződést kötöttünk a Season Of Mist Records-szal! Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan kiadóval állhattunk össze, aminek régi nagy tisztelői vagyunk, és ahol megjelentek az utóbbi évek legjobb extrém metal-lemezei. Nem is beszélve arról a gazdag és szép történelemről, amit a Season Of Mist néhány ausztrál metalbandával közösen ápol... Alig várjuk már, hogy hallhassátok, min dolgoztunk az utóbbi időben, és végre kiadhassuk eddigi legkreatívabb munkánkat!".

Az Earth Rot új albuma 'Black Tides of Obscurity' címmel jelenik meg, 2020. március 6-án.

"Az elkerülhetetlen vég morbid hallucinációja... amit gigászi fekete hullámok és óriási csápok rángatnak le a mélységbe, miközben az elme véglegesen összeomlik. A mennyből pedig lelóg egy fekete, mindent látó szem, ami csak erősíti a legsötétebb emberi félelmet: ütött a végzet órája".

"Ezúton jelentjük be új albumunkat, és mutatjuk be annak borítóját. A Season Of Mist kiadó jóvoltából megjelenő 'Black Tides of Obscurity' album illusztrációját a kivételes tehetséggel rendelkező Khaos Diktator Design stábja tervezte".

A tracklista:
01. Dread Rebirth
02. New Horns
03. Towards A Godless Shrine
04. Unparalleled Gateways To Higher Obliteration
05. Ancestral Vengeance
06. The Cape Of Storms
07. Serpent’s Ocean
08. Mind Killer
09. Unravelling Vapour Of Sanity
10. Out In The Cold

Az első videoklipes single-dal, a 'Dread Rebirth' lentebb elérhető, ízelítőképpen az előrendeléshez:

Újonnan megjelent a 'Mind Killer' dal videoklipje is:

A teljes albumot itt lehet végighallgatni:

A banda a megjelenést követően bemutatta a 'Bestial Shadow Forest' című szám hivatalos koncert-videóját. Ezt a felvételt 2017-ben forgatták, a Fleshgod Apocalypse-szel és a Psycroptic-kal közös ázsiai turnén, Tokióban.


A Perth városából származó Earth Rot egy 2013-ban alakult death / black metal banda, ami a kezdetekben még grindcore formációként működött. A Tom Waterhouse gitáros-vokalista és Jared Bridgemanhe basszusgitáros-énekes által alapított csapat első albuma 2014-ben jelent meg, 'Follow the Black Smoke' címen.

A globális underground-körökben nagy sikereket arató album folytatása 2017 elejére készült el. A banda ezúttal Sam Allen és maga Bridgeman producelésében vette fel újabb, 'Renascentia' című albumát, a nyugat-ausztráliai Electric City Stúdióban. A hanganyag keverését nem más, mint a legendás Erik Rutan (Hate Eternal) végezte, a floridai Mana Recording Stúdió falai között. A lemezen vendégként tűnik fel a norvég "black-jazz" banda, a Shining szaxofonos frontembere, Jørgen Munkeby (a 'The Bones That Lay Beneath The Earth' című számban).

A két album promóciójával a banda a világ minden táján fellépett: olyan neves bandák előzenekaraként turnéztak Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és hazájukban, Ausztráliában, mint a Fleshgod Apocalypse, a Psycroptic, a Vader és a Marduk.

A 'Renascentia' című albumot CD-n és digitális formában is meg lehet rendelni és hallgatni a banda hivatalos Bandcamp-oldalán.


Pénteken kiadja harmadik albumát az ausztrál EARTH ROT zenekar - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás