Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PLAGUE THROAT - dal-premier az indiai death metal bandától: 'The Epoch Of Catastrophe II'


2019-01-27

A Plague Throat új EP-je, az 'Evolutionary Impasse' február 20-án jelenik meg.

Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a mini-album 'The Epoch Of Catastrophe II' című dala, aminek kapcsán, így nyilatkozott a banda: "Ez a szám erősen megkérdőjelezi és felelősség vonja a tömegek félrevezetőit; azokat, akik kihasználván az emberi ostobaságot és gyarlóságot, elnyomást és rombolást szabadítanak a világra".

Íme az új dal:

India egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő death metal zenekara, a Plague Throat az elmúlt években körbeturnézta hazáját, bemutatkozó, 'An Exordium to Contagion' (2013) című EP-je promóciójával. Néhány tagcserét követően felvették első nagylemezüket, amin még erőteljesebb, brutálisabb és technikásabb hangzással operálnak, viszont továbbra is hűek maradnak klasszikus death metal stílusú gyökereikhez.

A 2017. május 15-én megjelent 'The Human Paradox' albumon egy "brutális, de erős érzelmekkel teli headbanger dal-kollekció" található. A Plague Throat számára mindig is fontos volt a fogós témák, dallamok előadása, de ez sosem ment dalaik keménységének, súlyosságának rovására. A kiváló hangmérnöki munkával felturbózott 'The Human Paradox' minden bizonnyal nyomot hagy a death metal régi és új rajongóiban egyaránt, a világ minden táján.

A 'The Human Paradox' borítója és dallistája így néz ki:

01. Inherited Failure
02. Dominion Breach
03. Fallible Transgression
04. The Human Paradox
05. Hour of Darkness
06. Corporeal
07. Truth in Silence
08. Conception Subjection
09. Conflict Resolution
10. Ma Nga

Az albumot a Transcending Obscurity kiadó Bandcamp-oldalán lehet megrendelni, CD-n, digitálisan és ajándék pólóval kiegészítve. Ízelítőképpen alább meghallgatható a 'Ma Nga' című szám, valamint megtekinthető a 'Fallible Transgression' és az újonnan megjelent 'Conflict Resolution' dal hivatalos videoklipje:

A Plague Throat felállása így néz ki:

Nangsan Lyngwa - ének, gitár
Malice - dobok
Jerry Nelson Ranee - basszusgitár


PLAGUE THROAT - dal-premier az indiai death metal bandától: 'The Epoch Of Catastrophe II'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás