Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Hamarosan megjelenik a tizedik WOLFBRIGADE album - itt az új dal, a 'The Wolfman'!


2019-11-02

A stockholmi hardcore-punk Wolfbrigade együttes 'The Enemy: Reality' címmel látta el soron következő, 10. sorlemezét, aminek kiadásáért a Southern Lord felel.

A 'The Enemy: Reality' dalait a göteborgi Studio Fredman (At the Gates, In Flames, Martyrdöd) falai közt rögzítették, Fredrik Nordström és Henrik Udd producerek közreműködésében; az utómunkálatok pedig a stockholmi Sunlight Stúdióban (Dismember, Entombed, Grave) zajlottak, Tomas Skogsberg hangmérnök társaságában.

A Wolfbrigade az alábbiképpen kommentálta az új albumot: "Szerettük volna felfedezni saját zenénk eredeti nyers mivoltát; ezért lényegretörő, ütős, mondhatni primitív dalokat igyekeztünk írni. Emellett ezen a lemezen minden eddiginél több dallammal operáltunk; de persze továbbra sem veszített zenénk semmit brutalitásából és intenzitásából. Dalszövegek tekintetében a klasszikus és a modern disztópikus irodalom ihletett minket - többnyire a nyugati társadalom hanyatlását körülíró metaforákat hallhattok... Továbbra is keressük tehát a szabadságot, de ezúttal mindez önmagunkba nézve tesszük...".

A Southern Lord november 8-án, pénteken adja ki a 'The Enemy: Reality' albumot, LP-n, CD-n és digitális formában, az alábbi borítóval és tracklistával:

01. Sum of All Vices
02. Fire Untamed
03. The Wolfman
04. Hammer to the Skull
05. Narcissistic Breed
06. Nightmare of Wolves
07. Doomsday Dominion
08. Wells of Despair
09. Human Beast
 
10. Hunt the Hunter

Az album első ízelítője a 'The Wolfman' című szám hivatalos videoklipje itt elérhető:


Hamarosan megjelenik a tizedik WOLFBRIGADE album - itt az új dal, a 'The Wolfman'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás