Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

WIND ROSE - megjelent az olasz "bányász" folk metal banda új albuma, a 'Wintersaga'; itt a címadó dal videoklipje!


2019-10-10

"A Törpe-hadsereg visszatér a ködös hegyekről néhány epikus dal és fantasy-történet erejéig."

A Wind Rose negyedik nagylemeze, a 'Wintersaga' 2019. szeptember 27-én jelent meg, a Napalm Records kiadó révén, mint a nagysikerű 'Stonehymn' album folytatása. A két lemez megjelenése között az olasz banda több nagyszabású turnét is lebonyolított - felléptek többek közt a Bloodstock Open Air fesztiválon, valamint előzenekarként játszottak a Finntroll, a Wintersun, az Ensiferum és az Eluveitie oldalán. A Wind Rose most készen áll a kaland folytatására! A "Törpe-hadsereg" erősebb, mint valaha; és ugyanez igaz az új albumra is! Az olasz "metalista bányász-törpök" egy újabb mesteri folk-power metal albummal álltak elő!

A Wind Rose így kommentálta a 'Wintersaga' albumot: "A világ össze törpe egyesül idén szeptemberben. Ismét az égbe emeljük baltáinkat és kalapácsainkat, hogy visszaszerezzük, ami a miénk! Halljátok az ősz utolsó holdjának felkelését. Egy új könyvet írunk, melynek első fejezete a 'Wintersaga'!".

Íme a Tom Thiel által tervezett lemezborító és a dallista:

01. Of Iron And Gold
02. Wintersaga
03. Drunken Dwarves
04. Diggy Diggy Hole
05. Mine Mine Mine!
06. The Art Of War
07. There And Back Again
08. The King Under The Mountain
09. We Were Warriors

A 'Wintersaga' rendelési infóit itt lehet megtalálni.

A nagylemez első ízelítőjeképpen a Wind Rose 'Diggy Diggy Hole' címen adta ki új kislemezét, július 12-én, a Napalm Records jóvoltából. A 'Diggy Diggy Hole' című mini-album elérhető digitális formában, valamint limitált, 7 hüvelykes bakeliten, amire bónuszként felkerült az új dal alternatív, nagyzenekari változata is.

A kislemezt itt lehet megrendelni.

A Wind Rose így kommentálta az új single-t: "A bányászat a Törpék életének egyik legfontosabb tevékenysége; így a Wind Rose-nak szükségszerűen meg kellett alkotnia egy olyan dalt, ami ezen kincskereső hősök előtt tiszteleg. Szóval énekeljétek velünk büszkén ezt a nótát!!".

Az új single gitáros / basszusgitáros playthrough-videója itt érhető el:

Újabban megjelent a 'Drunken Dwarves' című szám hivatalos klipje és a nagylemez címadó dalának hivatalos videója is:

Ezek a számok is elérhetők gitáros / basszusgitáros playthrough-videó formájában:

A nagylemez deluxe változatának "kicsomagoló" videója itt tekinthető meg:

Korábban az Inner Wound Recordings igazolta le a Wind Rose együttest, melynek legutóbbi stúdióalbuma, a 'Stonehymn' 2017. május 26-án jelent meg.

A folk / power metal zenében utazó Wind Rose az elmúlt években olyan veteránokkal turnézott, mint a Wintersun, az Eluveitie és az Ensiferum. A 'Stonehymn' lemezt két nagysikerű albumot adtak ki (a Bakerteam és a Scarlet Records szárnyai alatt), de a harmadik Wind Rose albumon is a bandától megszokott epikus, erőteljes, folkos power metal-himnuszok szerepelnek.

A 'Stonehymn' keverését és maszterizálását Simone Mularoni (DGM, Ancient Bards, Secret Sphere) végezte; a lentebb látható lemezborítót pedig Jan Yrlund (Apocalyptica, Korpiklaani, Tyr) tervezte.

A tracklista:
01. Distant Battlefields
02. Dance of Fire
03. Under the Stone
04. To Erebor
05. The Returning Race
06. The Animist
07. The Wolves’ Call
08. Fallen Timbers
09. The Eyes of the Mountain

Alább elérhető a 'The Wolves' Call' című szám hivatalos szöveges videója, valamint a 'To Erebor' kisfilmje. Később megjelent a 'The Returning Race' videoklipje is.

A Wind Rose felállása így néz ki:

Francesco Cavalieri - ének
Claudio Falconcini - gitár
Federico Meranda - billentyűk
Daniele Visconti - dobok
Cristiano Bertocchi - basszusgitár

A Wind Rose idei turné-beosztása itt érhető el.


WIND ROSE - megjelent az olasz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás