Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WIND ROSE - itt az olasz "bányász" folk metal banda új dala és videoklipje: 'Diggy Diggy Hole'!


2019-06-06

A Wind Rose együttes 'Diggy Diggy Hole' címen adja ki új kislemezét, július 12-én, a Napalm Records jóvoltából.

A 'Diggy Diggy Hole' című mini-album elérhető lesz digitális formában, valamint lmiitált, 7 hüvelykes bakeliten, amire bónuszként felkerült az új dal alternatív, nagyzenekari változata is.

A kislemezt itt lehet előrendelni.

A Wind Rose így kommentálta az új single-t: "A bányászat a Törpék életének egyik legfontosabb tevékenysége; így a Wind Rose-nak szükségszerűen meg kellett alkotnia egy olyan dalt, ami ezen kincskereső hősök előtt tiszteleg. Szóval énekeljétek velünk büszkén ezt a nótát!!".

Korábban az Inner Wound Recordings igazolta le a Wind Rose együttest, melynek legutóbbi stúdióalbuma, a 'Stonehymn' 2017. május 26-án jelent meg.

A folk / power metal zenében utazó Wind Rose az elmúlt években olyan veteránokkal turnézott, mint a Wintersun, az Eluveitie és az Ensiferum. A 'Stonehymn' lemezt két nagysikerű albumot adtak ki (a Bakerteam és a Scarlet Records szárnyai alatt), de a harmadik Wind Rose albumon is a bandától megszokott epikus, erőteljes, folkos power metal-himnuszok szerepelnek.

A 'Stonehymn' keverését és maszterizálását Simone Mularoni (DGM, Ancient Bards, Secret Sphere) végezte; a lentebb látható lemezborítót pedig Jan Yrlund (Apocalyptica, Korpiklaani, Tyr) tervezte.

A tracklista:
01. Distant Battlefields
02. Dance of Fire
03. Under the Stone
04. To Erebor
05. The Returning Race
06. The Animist
07. The Wolves’ Call
08. Fallen Timbers
09. The Eyes of the Mountain

Alább elérhető a 'The Wolves' Call' című szám hivatalos szöveges videója, valamint a 'To Erebor' kisfilmje. Később megjelent a 'The Returning Race' videoklipje is.

A Wind Rose felállása így néz ki:

Francesco Cavalieri - ének
Claudio Falconcini - gitár
Federico Meranda - billentyűk
Daniele Visconti - dobok
Cristiano Bertocchi - basszusgitár

A Wind Rose idei turné-beosztása itt érhető el.


WIND ROSE - itt az olasz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás