Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

20 év után új szólólemezzel jelentkezik John Sykes


2019-11-15

A Whitesnake-ből, a Thin Lizzy-ből és a Blue Murder-ből ismert gitáros a jövő évben kiadja legújabb szólóalbumát.

Sykes új lemezéről egyelőre annyit lehet tudni, hogy (valószínűleg) a 'Sy-Ops' címet viseli; alább látható borítóját a legendás rajzfilm-készítő, David Dees tervezte; illetve az is biztos, hogy az alábbi all-star felállás szerepel rajta:

* Josh Freese (Weezer, A Perfect Cricle, Guns N' Roses, Devo): dobok
* Tony Franklin (The Firm): basszusgitár
* Chris Chaney (Jane's Addiction): basszusgitár
* Curt Bisquera (Sarah McLachlan): dobok
* Jamie Muhoberac (The All-American Rejects, Fleetwood Mac, The Rolling Stones): billentyűk

Audió-ízelítő a lemez dalaihoz ('Dawning Of A Brand New Day', 'Believe In Yourself', 'My Guitar', 'Out Alive') lentebb érhető el.

Az 57 éves gitáros elmondta, hogy immáron négy éve készül a 'Sy-Ops' album, de mivel nemrégiben meghalt a menedzsere, így csak mostanra sikerült véglegesíteni a dolgokat. Továbbá azt is hozzátette, hogy az új lemez "megfelel a rajongók elvárásának": "Aki szerette hallgatni a játékomat a Whitesnake 1987-es albumán, valamint a Blue Murder két utolsó stúdiólemezén, annak be fog jönni a 'Sy-Ops' is".

Sykes - aki 2009 nyarán lépett ki a (jelenleg Black Star Riders néven működő) legendás Thin Lizzy soraiból - 2011-ben Mike Portnoy (ex-Dream Theater) dobossal is összeállt; azonban kettejük projektje hamar bévegeztetett, mivel Portnoy "képtelen volt tovább várni" Sykes stúdióba vonulására.

John Sykes 1982-től - kisebb-nagyobb megszakításokkal - volt a Thin Lizzy énekes / gitárosa. Emellett játszott még a Tygers Of Pan Tang-ben, a Whitesnake-ben és a Blue Murder-ben is. Hivatalosan eddig négy szólólemeze jelent meg; a legutóbbi ('Nuclear Cowboy') 2000-ben látott napvilágot.

Sykes szólóban eredetileg a Golden Robot Records rostáját erősítette, azonban 2019 novemberében megszakadt ez a partner-kapcsolat; így egyelőre nem tudni, mely kiadónál jelenik meg 2020 folyamán a 'Sy-Ops' című album.


20 év után új szólólemezzel jelentkezik John Sykes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás