Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Speciális albummal ünnepli 10. évfordulóját a bécsi DRAGONY zenekar - itt az új szöveges videó!


2017-03-19

Az osztrák szimfónikus power metal banda - melynek tagja a Visions Of Atlantis-ból ismert énekes, Siegfried Samer - egy exkluzív EP-vel jelentkezik az évforduló alkalmából.

A Dragony április 7-én megjelenő, 'Lords of the Hunt' című EP-je a Limb Music jóvoltából kerül forgalomba, rajta két vadonatúj dallal, néhány korábbi, újrarögzített nótával, demóval és videoklippel. A lemez alább látható borítóját Dusan Markovic készítette.

A tracklista:
01. Lords Of The Hunt
02. Call Of The Wild
03. The Longest Night (2016-os verzió)
04. Alcador (2016-os verzió)
05. Sparta (Elegy Of Heroes)
06. The One And Only
07. Shadowrunners (karaoke verzió)
08. Wings Of The Night (2008-as demó)
09. True Survivor (videoklip)
10. Burning Skies (videoklip)

Íme a kiadvány hivatalos előzetese, valamint az új, 'Call Of The Wild' című dal szöveges videója:

Az EP-n videoklipként szereplő 'True Survivor' egy David Hasselhoff-feldolgozás. A híres színész-énekes a Kung Fury című rövidfilm betétzenéjeként adta elő a dalt, aminek eredeti videoklipje hatalmas internet-szenzációvá vált: 8 hét alatt több mint 16 millióan nézték meg.

A banda március 31-én fellép a budapesti Dürer Kertben, a német Freedom Call előzenekaraként. A koncert Facebook-eseménye itt érhető el.

A bécsi Dragony zenekar legutóbbi, második teljes albuma, a 'Shadowplay' 2015 szeptemberében jelent meg, a Limb Music kiadó jóvoltából. Az album borítóját a Bornholm zenekarból ismert Sallai Péter (Sabaton, Crematory, Satyricon, stb.) illusztrálta.


Speciális albummal ünnepli 10. évfordulóját a bécsi DRAGONY zenekar - itt az új szöveges videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás